Συγκινητική η εκδήλωση του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Διρφύων-Μεσσαπίων στο Γυμνάσιο Ψαχνών.

  Το παραμύθι "Το αλογάκι της Ονειρούπολης", το οποίο έχει βραβευτεί και το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα Ψαχνά, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 από τους τροφίμους και τους εθελοντές του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Διρφύων-Μεσσαπίων, χάρισε συγκίνηση, ελπίδα αλλά και το μεγαλύτερο δώρο, που είναι η αγάπη. Όπως λέει και το αλογάκι στο παραμύθι "Η Αγάπη που δεν χάνεται ποτέ"! Αφηγήτρια του παραμυθιού ήταν η συγγραφέας του Παναγιώτα Κολλερη. 

Μια από τις συγκινητικότερες στιγμές ήταν το νανούρισμα που αναφέρει το αλογάκι στο παραμύθι και το τραγούδησε ένα υπέροχο πλάσμα και μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που υπάρχει παρακάτω. 

Παρόντες στην πολύ όμορφη εκδήλωση ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγιώτης Ματράκας και Αφενδρα Σοφία, η επικεφαλής της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων κα Μαρία Βασιλείου, οι νεοεκλεγείσες δημοτικοί σύμβουλοι Ευαγγελία Σακκή-Καραμούζη, Κωνσταντίνα Γεροδήμου και Ιωάννα Μαντζώρου, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ψαχνών κος Καλαβρής, ο οποίος προσφέρει εθελοντικά την μεταφορά των παιδιών και των εθελοντών, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ Στούπας Κωνσταντίνος μέλη της Εθελοντικής ομάδας Χριστουγεννιάτικης δράσης Ψαχνών, οι εκπαιδευτικοί Σταύρος Παπασηφάκης και Πολύκαρπος Καραμουζης και πολλοί ακόμη. 

Συγχαρητήρια αξίζουν στην πρόεδρο της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κα Μύταλα Ευαγγελία, σε όλους τους εθελοντές αλλά πρωτίστως στους τροφίμους και στις οικογένειές τους. Και να μην ξεχνάμε ότι η Αγάπη δεν χάνεται ποτέ.














Σχόλια