Πετάει για Ιταλία η Εθνική κορασίδων του μπάσκετ

Αναχώρησε για την πόλη Καόρλε της Ιταλίας, η Εθνική ομάδα κορασίδων του μπάσκετ, για να λάβει μέρος στο τετραεθνές τουρνουά, με αντιπάλους τις Εθνικές ομάδες Ιταλίας, Ισπανίας και Ρωσίας. Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας κορασίδων Γιώργος Βελισσαράκος, έχει στη διάθεσή του 15 κορίτσια, δύο εκ των οποίων ανήκουν στην ΑΓΕ Χαλκίδας και είναι οι Τάρλα, Πριόνα, που μαζί με τις Ακριβού, Γαϊτάνη, Ιωαννίδου, Κυρατζή, Κωτούλα, Μάρκου, Παπαβασιλείου, Σαμαρά, Σίδερη, Σπυροπούλου, Στυλιαρά, Σταμπουλίδου, Φουράνη, απαρτίζουν την αποστολή.

Λίγο πριν την αναχώρηση για την Ιταλία και σε τηλεφωνική συνομιλία, ο Γιώργος Βελισσαράκος μας δήλωσε: «Κάνουμε πολύ δυνατή δουλειά και όλα τα κορίτσια δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο για μάθηση στις προπονήσεις. Η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού έχει πολύ υψηλό επίπεδο, δεν γνωρίζω μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε, αλλά θα κάνουμε το καθήκον μας για ότι το καλύτερο.
Το τουρνουά της Ιταλίας και τα υπόλοιπα φιλικά, θα μας δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ομοιογένεια και να γίνουμε ομάδα συνόλου.
Έχουμε την συμπαράσταση της Ομοσπονδίας, γνωρίζουμε τι είναι ο Πανευρωπαϊκό και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι».
Επιμέλεια: Γιάννης Δαλιάνης

eviagate

Σχόλια