Σάλος με το νησί των ονείρων στην Ερέτρια

Σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε ο πρώην ενοικιαστής του Νησιού των Ονείρων, δήλωσε πως εκκρεμεί έφεση του με σκοπό την ικανοποίηση οικονομικών αιτημάτων του απο την Δημοτική Αρχή της Ερέτριας.

Ο Κος Σμυρνής δήλωσε πως εκδιώχτηκε κακήν κακώς ενώ ο ίδιος ηθελε να παραμείνει ως μισθωτής του νησιού, επίσης έκανε και σοβαρότατες καταγγελίες οτι του οφείλονται χρήματα απο την Δ.Ε.Υ.Α.Ε. Ακόμη οτι άφησε ηλεκτρουδραυλικό υλικό το οποίο έχει εξαφανισθεί και 800 κλινοσκεπάσματα και πετσέτες τα οποία επιτήδειοι έβαλαν στο χέρι.

Επιπλέον παρέμβαση έκανε και ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Κος Ντούρμας ο οποίος έριξε όλα τα βαρη και τις ευθύνες προσωπικά στην Κα Αλημπατέ και τωρινή Δήμαρχο.

Εντύπωση και απορία μας προκαλεί, πως ενώ υποστήριξε πλήρως τον Κο Σμυρνή ο Κος Ντούρμας για τον δικαστικό του αγώνα και τα “δίκαια αιτήματα του” για τα οποία σύρεται στα δικαστήρια ο Δήμος , παρ’ολαυτά κατηγόρισε την Κα Αλημπατέ για τα διαφυγόντα κέρδη απο τα ενοίκια 3 ετών.

“Με απλά λόγια δεν μπορείς να χτυπάς στην πλάτη φιλικά αυτόν που σέρνει στα δικαστήρια τον δήμο και έπειτα να ζητάς τα ρέστα απο τον δήμο που καθυστερει να το ξανανοικίασει αλλα και για τα διαφυγόντα κέρδη.”

“Ο λαός μας λέει η παπας παπας ή ζευγάς”.

Τα ερωτηματικά είναι σίγουρα πολλά και τις επόμενες ημέρες θα επιχειρήσουμε να πιέσουμε και άλλο στο απόστημα που λέγεται “νησι των ονειρικών σκανδάλων” και να βγεί όλο ή όσο το δυνατόν περισσότερο μολυσμένο και δύσοσμο υγρό.

Αν και η Κα Αλημπατέ παρέλαβε αυτή την κατάσταση “ως έχει” και προέβη σε μια σειρά ενεργειών εκκαθάρισης των εκκρεμοτήτων του νησιού και διαφάνειας ωστε να προσεγγύσει το ενδιαφέρον “σοβαρών επιχειρηματιών” γιατι εως τώρα πολλοί καιροσκόποι έπαιξαν σκάκι στις πλάτες του νησιού μας .

eretriapress

Σχόλια