"Πράσινο" φαρμακείο από την Positive Energy


Στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις επεκτείνει τη δραστηριότητά της η εταιρεία κατασκευής φωτοβολταϊκών συστημάτων και παροχής ολοκληρωμένων λύσεων φωτοβολταϊκής τεχνολογίας, Positive Energy.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία ολοκληρώνει το έργο ισχύος 4,14kWp στην οροφή του φαρμακείου με την επωνυμία Ν.ΨΑΘΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. που βρίσκεται στην περιοχή του Χαλανδρίου στην Αθήνα.


Οι επενδύσεις αυτές δημιουργούν ενεργειακά αυτόνομες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποδεικνύουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον ενώ ταυτόχρονα το σύστημα εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα απόδοσης, μεγάλη διάρκεια ζωής και ελάχιστο κόστος συντήρησης. Η εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών συστημάτων δημιουργεί ένα «πράσινο» προφίλ για τις επιχειρήσεις καθώς για κάθε τετραγωνικό μέτρο φωτοβολταϊκών που τοποθετείται στην οροφή μιας επιχείρησης, το περιβάλλον ωφελείται όσο από δέκα δέντρα!


Ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου, κ. Ψαθάς που πραγματοποίησε την επένδυση, τόνισε τα εξής: «Είμαι ευτυχής γιατί αυτή η επένδυση μετρά πολλαπλά οφέλη για την επιχείρησή μου που πλέον είναι ενεργειακά αυτόνομη. Παροτρύνω, όσους έχουν τη δυνατότητα, να προβούν σε ανάλογες επενδύσεις οι οποίες υλοποιούνται άμεσα, χωρίς γραφειοκρατία και ταλαιπωρία και εγγυώνται σημαντικά οφέλη για την επιχείρηση, το περιβάλλον και την κοινωνία».  

Σχόλια