Υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι ξεχύθηκαν στις εκκλησίες

Την Κυριακή όπως όλοι γνωρίζετε ότι η εκκλησία μας τιμούσε τονΙωάννη τον Πρόδρομο. Οι εκκλησίες σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στον διευρυμένο Διρφύων- Μεσσαπίων πάρα πολλές. Οπότε υποψήφιοι Δήημαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι ξεχύθηκαν σε αυτές.
 Ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Καλαβρής το Σάββατο βρέθηκε στην Άτταλη, στους Καθενούς και τέλος στο πανηγύρι στην Νεροτριβιά. Την Κυριακή βρέθηκε στα Κατούνια. Ο δεύτερος υποψήφιος Δήμαρχος κος Μπουροδήμος το Σάββατο βρέθηκε στην Άτταλη και τα Κατούνια. Τέλος ο τρίτος υποψήφιος κος Ψαθάς το Σάββατο βρέθηκε στην Καστέλλα μαζί με την κα. Μύταλα και τον κο. Χασάνδρα και την Κυριακή στα Κατούνια. Επίσης εκτός από τους υποψηφίους Δημάρχους στις εκκλησίες ξεχύθηκαν και  υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Φανή Ψαθά βρέθηκε στην Καστέλλα μαζί με τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο του Τ.Σ. Ψαχνών Γεώργιο Πρατζίκο.
Η κα. Φανή Ψαθά μετά πήγε στο πανηγύρι στην Νεροτριβιά. Στο πανηγύρι βρέθηκε μαζί με τον αρχηγό του συνδυασμού κο. Καλαβρή και τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Σταθαρά και Σαρρή. Η κα. Ψαθά μαζί με τον κο Καλαβρή και τον κο Σταθαρά βρέθηκαν την Κυριακή στα Κατούνια. Τέλος στα Κατούνια την Κυριακή το πρωί βρέθηκε και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του κου Μπουροδήμου κος Κουνής.

Σχόλια