Φουντώνει η προεκλογική περίοδος

Σεπτέμβριος προ των πυλών και η προεκλογική περίοδος φουντώνει για τα καλά μιας και τα μπάνια του λαού θεωρητικά τελείωσαν. Όλοι οι υποψήφιοι "φουλάρουν" τις μηχανές τους προκειμένου σ' ένα μήνα και κάτι να καταθέσουν τα ψηφοδέλτιά τους. Έτσι ο Καλαβρής και ο  Μπουροδήμος "κουμπώνουν" το κεντρικό ψηφοδέλτιο και προχωρούν γρήγορα και στα τοπικά ψηφοδέλτια. Σιγά-σιγά άρχισε να βγάζει "προς τα έξω" ονόματα και ο Ψαθάς. Ενώ στη Ν.Δ. επικρατεί ακόμη (!) σύγχυση και αναζήτηση στο όνομα του υποψήφιου Δημάρχου που θα έχει τη στήριξή της.
Φαίνεται όμως ότι αλλάζουν τα πράγματα σ' ότι αφορά τις υποψηφιότητες. Μπουροδήμος και Καλαβρής σταμάτησαν να ανακοινώνουν ονόματα και πέρασαν στη τακτική του "κλεφτοπόλεμου" ο ένας απέναντι στον άλλο, έτσι το "κυνήγι" των υποψηφίων για μας πλέον γίνεται περιπέτεια μιας και οι πληροφορίες απ' εδώ και πέρα θα δίνονται με το σταγονόμετρο, εκτός αν έχουμε κανένα ομαδικό "μπούγιο" στις επόμενες ημέρες.
Αυτό όμως δεν είναι πρωτόγνωρο σε μας μιας κι από το 1990 που παρακολουθούμε εκλογές και μάλιστα δημοτικές αυτό είναι πάγια τακτική των υποψηφίων Δημάρχων όταν φθάνει το κλείσιμο των ψηφοδελτίων. Κακό αυτό για μας, καλό όμως για τους υποψηφίους όπως έχει αποδειχτεί. Πληροφοριακά πάντως λέμε ότι τα επιτελεία κάποιων υποψηφίων ρίχνουν πολύ γέλιο με μερικά δημοσιεύματα αλλά και στα ΜΜΕ ρίχνουν πολύ γέλιο, επίσης, με μερικούς υποψήφιους.

messapia-news

Σχόλια