Συνέντευξη Ραπτάκη

Συνέντευξη στο 9.65 και σοτ δημοσιογράφο κο. Δημήτρη Μπατσακούτσα έδωσε έδωσε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ" του κου Καλαβρή, κος Σπύρος Ραπτάκης
Ο κος Ραπτάκης μίλησε εφ' όλης της ύλης σε ερωτήσεις που του έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος.
Η πρώτη ερώτηση που έθεσε ο κος Μπατσακούτσας στον κο Ραπτάκη ήταν πως ήταν φέτος το καλοκαίρι από μεριάς πυρκαγιών. Ο κος Ραπτάκης απάντησε ότι η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη αλλά και καλή χρονιά. Οι φωτιές που ξέσπασαν στην περιοχή όπως Νεροτριβιά, Καθενοί, αλλά και αλλού έσβησαν άμεσα χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής. Αλλά δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός γιατί υπάρχει και ολόκληρος ο Σεπτέμβριος μπροστά.

Ο κος Μπατσακούτσας έκανε αναφορά στην ανακοίνωση του κου Ραπτάκη, πριν περίπου από ένα μήνα, με την οποία ανακοίνωνε επίσημα την κάθοδό του στις εκλογές με τον συνδυασμό του κου Καλαβρή. Και τον ρώτησε πως πήρε αυτή την απόφαση
Ο κος Ραπτάκης απάντησε ότι κόμμα για τον ίδιον είναι ο τόπος του και οπότε το κόμμα στην τοπική πολιτική δεν έχει χρώμα όπως λέει και γνωστό τραγούδι. Επίσης αναφέρει ότι συζήτησε μετον κο Καλαβρή διάφορα θέματα στα οποία συμφώνησε γιαυτό και κατεβαίνει μαζί του.
Ο κος Ραπτάκης στο ερώτημα για την σημερινή Δημοτική Αρχή αναφέρει ότι έχει διαφωνήσει στην κατάργηση της ΔΕΠΑΜ και του ασθενοφόρου το οποίο ήταν σε επιφυλακή 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και εξυπηρετούσε όχι μόνο το Δήμο Μεσσαπίων αλλά και το Δήμο Διρφύων και το Μαντούδι πολλές φορές. Γιαυτό τα τρεισήμισι τελευταία χρόνια έχει ανεξαρτητοποιηθεί.
Όσον αφορά την κατάργηση του λεωφορείου της ομάδας του Ηρακλή ο κος Ραπτάκης θεωρεί αυτή την κίνηση απαράδεκτη και ειδικότερα απαντά με τα εξής λόγια: "Το θεωρώ αναμενόμενο. Ότι δεν προσκυνάει το πολυχρονεμένο το πάει απέναντι και το καταστρέφει".
Στο ερώτημα ποιές πρέπει να είναι οι πρωτεραιότητες σε σχέση με τον τόπο ο κος Ραπτάκης απαντάει ότι πρωτεραιότητα είναι να εξασφαλιστεί η καθημερινότητα του πολίτη, η προστασία του περιβάλλοντος αφού υπάρχουν πολλά προβλήματα σε σχέση με το περιβάλλον σε όλο το διευρημένο Δήμο αλλά και η ποιότητα ζωής του ανθρώπου.
σε όσους ισχυρίζονται ότι ο κος Ραπτάκης έχει αλλάξει στρτόπεδο ο ίδιος απαντάει ότι δεν έχει αλλάξει στρατόπεδο και ότι έχει ακόμη τις πεποιθήσεις του. Και ουδείς έχει αλλάξει τις πεποιθήσεις του στο συνδυασμό του Θανάση του Κλαβρή. Επίσης σημειώνει ότι δεν είναι ο μοναδικός από την Ν.Δ.  Στις δημοτικές εκλογές δεν μπορούμε να βάζουμε πάνω απ' όλα τα κόμματα. Διότι όταν πέσει η αυλαία και συμβεί κάποια πυρκαγία ή κάποια πλημμύρα δεν θα έλθουν τα κόμματα να βοηθήσουν αλλά εμείς είναι που θα βοηθήσουμε τον τόπο.
Οι ρίζες των πολιτικών πεποιθήσεων του κου Ραπτάκη ξεκινούν από την οικογένεια και προχωρούν στην εκκλησία, στον Προσκοπισμό αλλά και στην πυροσβεστική Υπηρεσία. Τέλος σημειώνει ότι τόσο ο κος Καλαβρής όσο και όλος ο συνδυασμός του θα αγωνιστούν για το καλό του τόπου.

messapia-news

Σχόλια