Οχτώ μήνες φυλάκιση για κακοποίηση ζώων

Σε οχτώ μήνες φυλάκισης, με την κατηγορία της κακοποίησης ζώων, καταδικάστηκε ένας 25χρονος άνδρας από το Οχάιο των ΗΠΑ.
Πρόκειται για τον Billy Joe Gregg, ο οποίος χτυπούσε αλύπητα τις αγελάδες στο ράντσο που εργαζόταν.
Η απίστευτη κακοποίηση ζώων έχει καταγραφεί σε videos, που αποκαλύπτουν το σαδιστικό πρόσωπο του 25χρονου εργάτη. Τα videos, με σκηνές τρομερής
.βίας, αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο από τη φιλοζωική οργάνωση Mercy for Animals.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Billy Joe Gregg χτυπούσε και κλωτσούσε μοσχαράκια, έπαιρνε φόρα και πηδούσε στο κεφάλι τους ενώ αυτά ήταν στο πάτωμα, τρυπούσε τις αγελάδες με την τσουγκράνα, έκοβε τις ουρές τους και τις χτυπούσε με οποιοδήποτε αντικείμενο κρατούσε εκείνη την ώρα.

«Αυτό είναι το πιο σαδιστικό, αηδιαστικό video κακοποίησης ζώων που έχω παρακολουθήσει. Το video δείχνει τον 25χρονο να χτυπά βίαια τις αγελάδες, επειδή εκείνη τη στιγμή είχε νεύρα. Το χειρότερο είναι ότι του άρεσε να προκαλεί πόνο στις αγελάδες και τα μοσχαράκια που ήταν ανυπεράσπιστα», δήλωσε σοκαρισμένος ο κ. Bernard Rollin, καθηγητής κτηνιατρικής στο πανεπιστήμιο του Κολοράντο.

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος σαδιστής απαγορεύεται να έλθει σε επαφή με ζώα για τουλάχιστον τρία χρόνια.


newscity1


Να δούμε πότε θα αρχίσει να ισχύει και στην Ελλάδα ο νόμος κατά της κακοποίησης ζώων ώστε να τιμωρηθούν κάποιοι οι οποίοι κακοποιούν ανηλεώς τα ζώα ή για να σπάσουν πλάκα ή για να κάνουν το κέφι τους ή για να τα τιμωρήσουν για κάτι που πιθανόν έκαναν. 

Σχόλια