Μήνυμα στο αγαπητό μας βατράχι

Αγαπητό βατραχάκι,
επειδή διάβασα την ανάρτησή σου στο ιστολόγιο Τα νέα των Διρφύων σου γράφω την παρούσα ανάρτηση. Αν γνωρίζεις κάποια αντικειμενική εφημερίδα, απόλυτα όμως, θα ήθελα να ενημερώσεις όλους όσους κατηγορείς για μη αντικειμενικότητα. Ποιός σου είπε ότι ο καθένας δεν είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψή του και ακόμη ακόμη και το συνδυασμό τον οποίον υποστηρίζει. Εξάλλου για κάνε μια αναδρομή στην θεμελίωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. κάπου εκεί μιλάει για ελευθερία της έκφρασης.
Επίσης αν αγαπητό βατραχάκι, κουάξ, δεν σε ικανοποιεί η ενημέρωση αυτών των ιστολογίων και της εφημερίδας messapia-news υπάρχουν και άλλοι ιστοχώροι που μπορείς να ενημερωθείς. Εγώ πάντως έχω να πω ότι το messapia-news η τρίτη ηλεκτρονική εφημερίδα σε αναγνώστες στην Εύβοια και ο steniotis ένα πολύ καλό και προσεγμένο ιστολόγιο.
Όσον αφορά στο κλείσμιο ή στην αλλάγή του ονόματος τνω σελίδων, θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν είναι πρέπον να κάνεις υποδείξεις σε άτομα που γνωρίζουν από δημοσιογραφία και από όρους δεοντολογίας. Εξάλλου ο ιδιοκτήτης τουmessapia-news έχει μαθητεύσει κοντά σε ηχηρά ονόματα της δημοσιογραφίας.
Ο Ασυμβίβαστος

Σχόλια