Μήνυμα προς τον Κ.Μαρκόπουλο

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές που μιλούν για επιρροή του κου Μαρκόπουλου σε συνδυασμό του νέου Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες και με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας ο κος Μαρκόπουλος πιέζει άτομα από το Δήμο Διρφύων να μην εισέλθουν και να μην στηρίξουν συγκεκριμένο συνδυασμό. και αναρωτιόμαστε όλοι μας τι "παιχνιδάκι" είναι αυτό που παίζει πάλι ο κος Μαρκόπουλος; Ποιός είναι ο απώτερος σκοπός που θέλει να επιτευχθεί; Διότι δεν νομίζουμε ότι τον έπιασε ο πόνος για τον διευρυμένο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, αφού κανένας από τους συνδυασμούς που κατεβαίνουν στις εκλογές δεν προέρχεται από την παράταξή του.
Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε στον κο Μαρκόπουλο είναι να αφήσει τον καθένα να αποφασίσει μόνος του ποιόν θα υποστηρίξει ή με ποιόν θα κατέβει στις επόμενες εκλογές, διότι έτσι όπως πράττει υποβαθμίζει το νοητικό επίπεδο συγκεκριμένων ανθρώπων. Όλοι έχουν νου και μπορούν να σκεφτούν τι θα κάνουν και τι θα πράξουν. Άλλωστε από την περίοδο του Διαφωτισμού κιόλας ένα από τα δικαιώματα του ανθρώπου είναι η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης. Ας πάψει ο κος Μαρκόπουλος να ενεργεί έτσι.
Από την άλλη βέβαια ας πάψουν να τον ακούνε και αυτοί που τον ακούνε, διότι έτσι δείχνουν ότι έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν νομίζουμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Για αυτό ας αποφασίσει ο καθένας μόνος του τι θα πράξει και ας μην επηρεάζεται από τις "Σειρήνες"

Έγραψαν οι ανεπηρέαστοι

Σχόλια