Μπουροήμος με το βλέμμα στη Δίρφυ

Με τον μαγικό αριθμό των 4000 Plus ψήφων θέλει να φύγει από τη Δίρφυ ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Μπουροδήμος σ' ότι αφορά τον συνδυασμό του. Ο κος Μπουροδήμος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του στη Δίρφυ επιδιώκουν να συρρικνώσουν όσο μπορούν περισσότερο τους άλλους δύο συνδυασμούς περιορίζοντάς τους σε χαμηλή ψηφοδότηση.
Στόχος οι συνδυασμοί του κου Καλαβρή, του κου Ψαθά και της κας Φουρλή αν είναι δυνατόν να περιοριστούν σε κ'ατω από 1800 ψηφοδέλτια γεγονός που θα οδηγήσει το συνδυασμό του κου Μπουροδήμου στο ποθητό 4000 plus.

Μεγάλο βάρος πέφτει και στην περιφέρεια του Δήμου Μεσσαπίων όπου το ζητούμενο είναι ο συνδυασμός ν' αποσπάσει άλλα 4.000 με 4500 ψηφοδέλτια μαζί με τα Ψαχνά γεγονός που αν συμβεί δίνει εκλογή απ' την πρώτη Κυριακή και έτσι αποφεύγονται οι περιπέτειες της επαναληπτικής αναμέτρησης.

Τα πράγματα όμως δεν δείχνουν να εξελίσσονται έτσι μιας και στην πόλη των Ψαχνών παρατηρείται υπεροχή των Ψαχνιωτών υποψηφίων ενώ στην περιφέρεια της Μεσσαπίας οι δυνάμεις τους είναι ισχυρές. Όλη αυτή η κατάσταση σε συνδυασμό με τις εκτιμήσεις για την ψηφοδοσία στην περιοχή της Δίρφυς πείθουν τόσο τον κο Καλαβρή όσο και τον κο Ψαθά ότι ο 2ος γύρος εκλογικής αναμέτρησης πρέπει να θεωρείται δεδομένος.

Σχόλια