Όσοι είναι απλήρωτοι στο ΚΕΚ ΚΡΟΝΟΣ θα πληρωθούν με χρονοδιάγραμμα

Σήμερα ήταν κρίσιμη ημέρα για τους καθηγητές που έχουν συνεργαστεί με το ΚΕΚ ΚΡΟΝΟΣ όπου έχουν διδάξει σε διάφορα σεμινάρια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τις οποίες έχουμε ο κος Κυριακός Δημητρίου, ο οποίος είναι ο διευθυντής του ΚΕΚ,σήμερα θα επικοινωνούσε με τους καθηγητές και θα τους ενημέρωνε τι πρόκειται να γίνει με τις πληρωμές τους. Βέβαια ως αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί. Πάντως ο κος Δημητρίου μιλώντας στο ΕΥΒΟΙΟΡΑΜΑ  ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει απλήρωτους τους καθηγητές και το υπόλοιπο προσωπικό ούτε ποτέ στο παρελθόν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
Επίσης ο κος Δημητίου είπε: ότι το  ποσόν που οφείλει προς το ΚΕΚ, αγγίζει τα 400.000 ευρώ ενώ το χρέος απέναντι στους εργαζόμενους τα 100.000 ευρώ περίπου.
Για την κατάληψη που έγινε την Παρασκευή στο χώρο του ΚΕΚ από καθηγητές που είχαν εργαστεί εκεί σε σεμινάρια, ο κ. Δημητρίου εξέφρασε την δυσαρέσκειά του εξαιτίας της έντονης παρέμβασής τους, λεκτικής κυρίως, ενώ ξεκαθάρισε ότι τα χρήματα έστω και με αργούς ρυθμούς δίνονται ακόμη και με προσωπικό κόστος.
Δεν έκρυψε εν τούτοις τις επιφυλάξεις του για ορισμένα σημεία της ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι καθηγητές όπως ότι δεν εμφανίστηκε να συζητήσει μαζί τους ή ότι τους άφησε απλήρωτους για 2 χρόνια. «Δεν συναντήθηκα μαζί τους γιατί ήμουν στην Αθήνα εκείνη τη μέρα, και όσο για το αν έμεναν απλήρωτοι 2 χρόνια έχω να δηλώσω ότι εργάστηκαν πράγματι πριν από δυο χρόνια στο ΚΕΚ, οφείλονται στον καθέναν διαφορετικά χρηματικά ποσά αλλά δεν ανήκαν στο προσωπικό του ΚΕΚ, δούλευαν σαν εξωτερικοί συνεργάτες με συμβάσεις ορισμένου χρόνου» υπογράμμισε.

Περισσότερα στοιχεία στο Ευβοιόραμα
 

Σχόλια