"Αλκοολικός" με "βουλιμικές εξάρσεις" ο Κ.Καραμανλής σύμφωνα με τα αρχεία Χριστοφοράκου!

Κάθε μέρα που περνά τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής μένουν άφωνα μπροστά στην  οργάνωση που είχε το "δίκτυο" του Mr SIEMENS.

Τις προηγούμενες ημέρες αποκαλύφθηκε η ύπαρξη ένός "κοριού"-προσώπου που είχε εισβάλει στο Μαξίμου και ενημέρωνε λεπτομερώς τον ισχυρό άνδρα της SIEMENS για προσωπικά ζητήματα του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και των υπουργών του!

Μια προσεκτική ανάγνωση των σελίδων που περιέχουν αποκωδικοποιημένα e-mails αποκαλύπτει σημεία και τέρατα!


Το "Βαθύ Λαρύγγι" είχε τρυπώσει στο Μέγαρο Μαξίμου και μαγνητοφωνούσε τον Κώστα Καραμανλή, ώστε να ενημερώνει καθημερινά τον Μιχάλη Χριστοφοράκο για τις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού. Συχνά-πυκνά στις αναφορές γίνεται λόγος  για την «κλονισμένη ψυχική υγεία του, τον κρυφό του έρωτα» αλλά και για το γεγονός ότι «δεν κάνει βήμα δίχως τον Ρουσόπουλο και τον ψυχολόγο του».

Οπως λένε μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της γραμματέως του Μ. Χριστοφοράκου κ. Αικατερίνης Τσάκαλου βρέθηκε e-mail που αναφέρει : «Ο Κ. Καραμανλής, που δεν εμπιστεύεται κανένα συνεργάτη του πλην του ‘’πατέρα’’ Μολυβιάτη και τον Θ. Ρουσόπουλο, για να αποφύγει τις ευθύνες έχει εναποθέσει τα πρωθυπουργικά καθήκοντα στον τελευταίο», ενώ όπως βεβαιώνουν στενοί συνεργάτες «δεν κάνει βήμα χωρίς τη συμβουλή του ψυχολόγου του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, γυναίκα δημοσιογράφος που ανήκε στον στενό πυρήνα της ομάδας του πρώην πρωθυπουργού βρισκόταν παράλληλα στο payroll του κ. Χριστοφοράκου.

real

Σχόλια