κατηχητικό ανθρωπιάς


Στον φετινό έρανο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με τον πρόεδρο του τοπικού τμήματος της Κύμης κ. Γεωργίου Σιδεράκη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Καθεδρικού Ναού του Αγίου Αθανασίου Οξυλίθου, με πρωτοβουλία του Αιδεσιμωτάτου π. Γεωργίου Νάνου, αφιέρωσαν το μάθημα τους, στην Ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και αποφάσισαν να χωρισθούν σε δυο ομάδες και να συμμετέχουν ενεργά στον Έρανο, μαζεύοντας το ποσόν των 210 €, κάνοντας πράξη την Αγάπη που πρέπει να έχει ο Άνθρωπος για τον Συνάνθρωπο του.
Τα παιδιά που συμμετείχαν ήταν: Μαρίνος Χότζας, Ζωή Σασσάνη, Ελισαίος Ρήγκος, Δήμητρα Ζαρμπούτη, Ελισαίος Περδικάρης, Γεωργία Λάλου, Παναγιώτης Ρήγκος, Σοφία Σασσάνη, Παναγιώτης Γλυκός, Ευαγγελία Ζαρμπούτη, Στυλιανή Τσοκάνη, Φιόνα-Αλεξάνδρα Τσοκάνη.
Ο εφημέριος του Ιερού Ναού και ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος Κύμης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εκφράζουν τις ολόθερμες ευχαριστίες, για την Αξιέπαινη Πράξη των παιδιών του Κατηχητικού Σχολείου Οξυλίθου.
 
katixitiko.gr

Σχόλια