Βίντεο από τον καθαρισμό του Νησιού των Ονείρων

Τα χάλια του νησιού τα ξέραμε, τα είχαμε αναδείξει άλλωστε με παλαιότερο άρθρο μας αναλύωντας πράγματα και καταστάσεις, δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε.
Αξίζει να σταθούμε στο γεγονός οτι απο την πρώτη στιγμή της πολύπαθης πορείας του αντιδράσαμε δυναμικά αποκαλύπτωντας με κάθε λεπτομέρεια τα προβλήματα και ευαισθητοποιώντας το ευρύ κοινό και πετύχαμε να δωθεί λύση αρχικά με την απομάκρυνση των σωρευμένων σκουπιδιών και να σταματήσει το κάψιμο τους.
Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ και με τον περιβαλλοντικό σύλλογο “Αχινό” και με τον Δήμο της Ερέτριας και με τους “Ενεργούς Πολίτες” και με τους απλούς πολίτες της Ερέτριας και σηκώνουμε τα μανίκια, πιάνουμε τα φτυάρια και τις τσουγκράνες και δίνουμε όλοι μαζί ένα χεράκι να καθαρίσουμε το Νησί μας.
Αλοίμονο στον κάθε ενοικιαστή που θα έρθει, αν επιχειρήσεί να αποκόψει απο τον απλό λαό της Ερέτριας την πρόσβαση στο νησί και πάλι.
Αλοίμονο αν οι άνθρωποι που μόχθησαν σήμερα και θα μοχθήσουν και άυριο και θα το κάνουν ξανά όποτε χρειαστεί δεν έχουν δικαίωμα να περπατήσουν  το Νησί των Ονείρων, να κάνουν το μπάνιο τους και να το επισκεφτούν.
Ολοι οι πολίτες της Ερέτριας έχουν δικαίωμα στο όνειρο!



Φαίνεται πως ο Δήμος της Ερέτριας αφουγκράζεται την κραυγή αγωνίας μας για τα τόσα πολλά και σοβαρά προβλήματα της πόλης και κάνει άμεσα ενέργειες προς την σωστή κατέυθυνση, στα πλαίσια αυτά διοργανώθηκε και ο καθαρισμός του Νησιού (αν και θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερος ο συντονισμός).Δεν είναι τυχαίο άλλωστε οτι στην δημοσκόπηση του eretriapress.gr το νησί των ονείρων και η αξιοποίηση του έρχεται πρώτο ανάμεσα στις προτεραιότητες που θεωρεί ο ερετριανός λαός ως πιό σημαντικές.
Αυριο κυριακή στις 10 το πρωι στην είσοδο του νησιού ας δώσουμε όλοι το παρόν δυναμικά σε αυτή την προσπάθεια, γιατι είναι ντροπή να καθίσουμε παθητικά και απλά να κάνουμε like στο facebook.
Ειναί ντροπή οι νέοι άνθρωποι να είναι απόντες απο τόσο σημαντικές πρωτοβουλίες και ν’αδιαφορούν για τα προβλήματα της πόλης μας.

eretriapress 

Σχόλια