Η ιερά Μονή της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου στο facebook

Την εποχή που διανύουμε, η τεχνολογία και ειδικότερα οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές αλλά και το διαδίκτυο έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Επίσης όπως όλοι γνωρίζουμε οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο έχουν λογιαριασμό σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως στο facebook. Δειλά, δειλά στο facebook έχουν αρχίσει να μπαίνουν και οι εκκλησίες και τα μοναστήρια απ' όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Στο facebook βρίσκεται και η Ιερά Μονή της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου που βρίσκεται στα Ψαχνά Ευβοίας ώστε να γίνει γνωστή η ιστορία και το έργο της μονής σε όλο τον κόσμο. Στη σελίδα μπορεί κανείς να ενημερώνεται πότε υπάρχει λειτουργία, αγρυπνία ή οποιαδήποτε άλλη ιερά ακολουθία. Επίσης μπορεί να μάθει το ιστορικό της μονής, να δει φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό που έχουν σχέση με τις δράσεις της μονής αλλά και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.
Μια τέτοια πρωτοβουλία είναι πολύ σημαντική διότι η εκκλησία έρχεται πιο κοντά στους πιστούς και κάνουν γνωστό το λόγο του Θεού μέσω των σελίδων της Κοινωνικής Δικτύωσης.
¨οποιος επιθυμεί να γίνει φίλος της σελίδας αυτής μπορεί να κάνει κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/pages/IERA-MONE-PANAGIAS-GORGOEPEKOOU-PSACHNON-EUBOIAS/111258395557887?v=wall#!/pages/IERA-MONE-PANAGIAS-GORGOEPEKOOU-PSACHNON-EUBOIAS/111258395557887?v=info

Σχόλια