Σοβαρό ατύχημα με τραυματία στην Ερέτρια

Ηταν λίγο μετά τις μιάμιση το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 25 του μηνός όταν το ι.χ. τζιπάκι μάρκας οπελ επιχείρησε να περάσει την Φιλοσόφου Μενεδήμου κινούμενο επι της οδού Παπανικολή.Εκείνη ακριβώς την μοιραία στιγμή, νεαρός δικυκλιστής που κινούνταν επι της φιλοσόφου Μενεδήμου (χωρίς κράνος δυστυχώς) συγκρούστηκε με το τζίπ.

Η συγκρουση ήταν σφοδρότατη και το διαπιστώσαμε απο πρώτο χέρι αφου τυχαία βρισκόμασταν λίγα μόλις μέτρα μακρυά απ’το συμβάν.Ο θόρυβος της σύγκρουσης έκανε τον κόσμο να πεταχτεί στα μπαλκόνια ενώ θράυσματα απτο μηχανάκι του νεαρού εκτινάχτηκαν ψηλά στον αέρα!

Η οδηγός του τζίπ πετάχτηκε έξω απ’το αυτοκίνητο φανερά σαστισμένη και ούρλιαζε για να έρθει βοήθεια καθώς η κατάσταση του νεαρού μοτοσυκλετιστή ήταν ιδιαίτερ σοβαρή.

Προσπαθώντας και εμείς οι ίδιοι να συγκρατήσουμε με δυσκολία την ταραχή μας καλέσαμε ασθενοφόρο, το οποίο και έφτασε σχετικά γρήγορα απ΄την χαλκίδα.

Αμέσως πιο γρήγορα κατέφθασαν για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες ο γιατρός κύριος Αϊμάν και κύριος Κώστας Θεμιστοκλής επίσης γιατρός.

Οι δύο γιατροί πραγματικά χειρίστικαν το περιστατικό με τον καλύτερο τρόπο που πράγματι ήταν βαρύ.

Εν τω μεταξύ κατέφθασε και η αστυνομία προσπαθώντας να συλλέξει στοιχεία για το περιστατικό αλλα και να ελέγξει την κυκλοφορία.

Σύντομα με μεγάλη ανακούφιση το πλήθος που είχε πιά μαζευτεί άκουσε τις σειρήνες του ασθενοφόρου.

Τραυματίας είναι ο 18χρονος Αντώνης Σκυριανός κάτοικος Μαλακώντα και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας στην εντατική αφου φέρει σπασίματα στα πόδια, το σαγόνι και την λεκκάνη.

Οδηγός του τζίπ είναι η αλβανικής καταγωγής κυρία Σταματούκου που διατηρεί μαζι με τον σύζυγο της ψησταριά στην παραλία της Ερέτριας.

Τραγικές φιγούρες είναι σίγουρα και οι δυο οικογένειες που εμπλέκονται στο ατύχημα, εμείς να ευχηθούμε σε όλους καλά ξεμπερδέματα με την υπόθεση αυτή και πάνω απ’όλα, γρήγορη και ανώδυνη ανάρρωση στον νεαρό δικυκλιστή!

Για τα αίτια του ατυχήματος θα αποφανθεί η αστυνομία, να σημειώσουμε μόνο οτι στο συγκεκριμένο σημείο θα έπρεπε να έχει τοποθετηθεί στόπ.

eretriapress

Σχόλια