Γιάννης Μυτάκης: "Μου αρκεί που με ψήφισαν οι συντοπίτες μου"

Όπως είχαμε αναφερθεί σε προηγούμεη ανάρτησή μας, πριν από λίγες ημέρες, νέο μπέρδεμα έχει προκύψει σχετικά με τις θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Όπως είχε αναφερθεί ο κος Μπουροδήμος χάνει τη θέση του κου Χρήστου Βλάχου στη Δίρφυ και κερδίζει μία θέση στη Μεσσαπία. Τη θέση αυτή πήρε, όπως είδαμε και στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ο κος Σταθάκης.
Βέβαια όλο αυτό το μπέρδεμα έχει κάνει πολλούς να απορούν, κυρίως τους Δημοτικούς Συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης, αν ο κος Γιάννης Μυτάκης, ο οποίος είναι ο πρώτος επιλαχών του Γιώργου Ψαθά, αν θα πρέπει να ανακηρυχθεί τώρα Δημοτικός Σύμβουλος.

Από την άλλη όμως, όπως λένε οι πληροφορίες μας, τον κο Μυτάκη δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν λάβει τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου ή όχι. Αυτό που υποστηρίζει είναι ότι του αρκεί ότι τον τίμησαν οι συντοπίτες του και για αυτόν είναι σαν να έχει εκλεγεί.Για αυτό και δεν κατέθεσε ένσταση ο ίδιος προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Παρόλα αυτά όμως πως είναι δυνατόν να μείνει ορφανή η έδρα της Δίρφυς και πως θα λειτουργήσει το Δημοτικό Συμβούλιο τη στιγμή που η έδρα αυτή πρέπει να αποδοθεί σε Δημοτικό Σύμβουλο. Μήπως τελικά ο κος Μυτάκης ποντάρει σε αυτό το γεγονός και στο τέλος θα καταλάβει την έδρα μιας και αυτή πρέπει να αποδοθεί στο συνδυασμό Ψαθά; Γεγονός που αν συμβεί θα δώσει μεγάλη ανάσα στο συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης καθώς ο Γιάννης και λόγο έχει και γνώστης είναι των ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή της Δίρφυς.

messapia-news

Σχόλια