Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων στηρίζει τους Υπαλλήλους της ΔΗΚΕΜΕ και ΔΕΥΑΜ

Την υποστήριξη τους στους υπαλλήλους των ΔΕΥΑΜ-ΔΗΚΕΜΕ εκδήλωσαν εχθές το πρωί, κατά την διάρκεια της παρέλασης και των εκδηλώσεων κατά την 25η Μαρτίου, μέλη της ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων, που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ με επιστολή που μοίρασαν στους πολίτες.
Στην επιστολή αυτή τα μέλη της Ε.Ι.Υ εκφ΄ραζουν την αλληλεγγύη και την υποστήριξή τους στους υπαλλήλους του Δήμου  στον αγώνα που δίνουν να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους χαρακτηρίζοντας τις θέσεις τους πάγιες και λειτουργικές ενώ αφήνουν σαφέστατες αιχμές εναντίον της νέας Δημοτικής Αρχής και του κου Μπουροδήμου για τον τρόπο που έχει χειριστεί έως τώρα την υπόθεσή τους μιας και στην επιστολή κάνουν λόγο ότι από την πλευρά του ψάχνει για ζητήματα "νομιμότητας" των εργασιακών συμβάσεων των υπαλλήλων.

καταγγέλλουν την πολιτική ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ως αντεργατική και αντιλαϊκή σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, ενώ καλούν όλους τους πολίτες να σταθούν αλληλέγγυοι σε αυτόν τον αγώνα που δίνουν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι για το εργασιακό τους μέλλον.
Επίσης ζητούν:
1. Την μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων στο Δήμο και τις Επιχειρήσεις του.
2.Οι επιπλέον προσλήψεις, που πιθανόν χρειάζονται, να γίνουν με μόνιμο προσωπικό.Οποιαδήποτε άλλη εργασιακή σχέση ( stage, συμβασιούχοι, δελτίο αορίστου χρόνου κτλ) έχει αποδεχθεί ότι αποτελεί πολιτική ομηρία για τους εργαζόμενους που τους χρησιμοποιούν.
 3. Ο Δήμος να διεκδικήσει μόνιμο προσωπικό με την αντίστοιχη στήριξη σε υποδομές. Να δεσμευτεί ότι δεν θα απολυθεί ούτε ένας εργαζόμενος.
4. Την καταβολή των δεδουλευμένων που οφείλονται στους υπαλλήλους.

Σχόλια