ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΑΒΑΝΤΙΣ στο εστιατόριο CASH την ΤΡΙΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ
Αγαπητοί οινόφιλοι,
To Κτήμα Αβαντίς συνδυάζει 4 από τα κρασιά του με τα γευστικά πιάτα του εστιατορίου Cash στο Κεφαλάρι την Τρίτη 8 Μαρτίου.
Sauvignon Blanc 2010 με Πιτσάκια Μεσογείου
1 πιτσάκι με φύλλο βασιλικού και ανθότυρο
1 πιτσάκι με ταρτάρ τόνου
1 πιτσάκι με προσούτο παρμεζάνα
Lenga 2010 με Λαυράκι με sauce κάρρυ- μήλου
φιλέτο λαυράκι με αβοκάντο και κόκκινο πιπέρι, ποσέ αχλάδι με φιλέ αμύγδαλο και sauce κάρρυ- μήλου
Άγιος Χρόνος 2008 με Στήθος πάπιας
Στήθος πάπιας σωτέ με μιλφέιγ πατάτας και μπέικον, μαρμελάδα φρούτων του δάσους
καραμελωμένο ανανά και sauce ανανά με ginger
Μελίτης N.V με Ναπολεόν αχλαδιού
βάση από ποσέ αχλάδι καραμελωμένα φύλλα κρούστας, custurd και sauce ginger
TIMH MENOY 40€
To μενού επιμελείται ο chef Γιάννης Σολάκης σε συνεργασία με τον sommelier Σωτήρη Κανδύλη.
Για κρατήσεις και περισότερες πληροφορίες καλέστε στο 212 1004772.
Restaurant Bar CASH
Δηληγιάννη 54 Κηφισιά- Κεφαλάρι
www.cash-restaurant.gr
Σας περιμένουμε,
Cheers!
Λένγκα Γρηγοριάδου-Μούντριχα
Τεχνικός Οινολόγος
ΚΤΗΜΑ ΑΒΑΝΤΙΣ
Μύτικας Ληλάντιο
34100 Εύβοια
+306945757091
+302221055350
info@avantiswines.gr
www.avantiswines.gr
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου