Ο Πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής μιλά για το πρωτάθλημα παμπαίδων

 Αναδημοσίευση από το palema.gr

Ο κ. Νικόλαος Αγγελούσης, Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης παραχώρησε συνέντευξη για τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πάλης Παμπαίδων-Παγκορασίδων 2011.
"Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης έχει ως σκοπό την προαγωγή του αθλητισμού και της άθλησης γενικότερα, μέσω εκπαιδευτικών και ερευνητικών δράσεων, αλλά και μέσω της συνεργασίας με αθλητικούς και κοινωνικούς φορείς της χώρας. Έχοντας το προνόμιο να διαθέτει, χάρις στην υποστήριξη του Πανεπιστημίου, του Δήμου Κομοτηνής και της Περιφέρειας ΑΜΑΘ, τις αρτιότερες αθλητικές εγκαταστάσεις σε πανεπιστημιακό επίπεδο στη χώρα και μεταξύ των καλύτερων διεθνώς σύμφωνα με τους εξωτερικούς αξιολογητές μας, το Τμήμα μας έχει οργανώσει διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις με αναγνωρισμένη από όλους μεγάλη επιτυχία. Στο πλαίσιο αυτό προχωράμε στη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πάλης Παμπαίδων-Παγκορασίδων 2011 σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης και με τη στήριξη των τοπικών φορέων.
Η διοργάνωση αυτού του πρωταθλήματος μας χαροποιεί ιδιαίτερα διότι αφορά σε αθλητές αναπτυξιακής ηλικίας που αποτελούν τη βάση για την ανάπτυξη της πάλης και τη δεξαμενή των μελλοντικών παγκόσμιων πρωταθλητών και πρωταθλητριών μας. Εκ μέρους του Τμήματος καλωσορίζω τους μικρούς αθλητές και τους προπονητές τους στις εγκαταστάσεις μας και τους εύχομαι να απολαύσουν τη συμμετοχή τους περισσότερο από τα όποια αγωνιστικά αποτελέσματα τους. Παράλληλα σας προσκαλώ όλους στους αγώνες για να στηρίξουμε τα νέα παιδιά και να τα δούμε να ζουν ένα μέρος του μεγάλου αθλητικού τους ονείρου. Γιατί τους αξίζει. Και παράλληλα γιατί εν μέσω της ψυχολογίας της κρίσης είναι ωραίο να θυμηθούμε πως είναι να ζεις το όνειρο σου."

Σχόλια