Δελτίο Τύπου ΠΑΟΜ

Η ομάδα Παμπαίδων του ΠΑΟΜ στις 20-4-2011 επιβλήθηκε της ομάδας Παναγίτσα (Β) με σκορ 56-48 στο ιδιωτικό κλειστό Γυμναστήριο Ψαχνών. Η ομάδα παρουσιάζεται κάθε αγωνιστική βελτιωμένη, κάτι που δείχνει την πολύ καλή δουλειά που κάνει  ο προπονητής κος Ανδρέας Μάντζαρης όπως επίσης και την προσπάθεια των μικρών αθλητών, οι οποίοι από τη στιγμή που βρήκε στέγη ο ΠΑΟΜ δείχνουν διάθεση να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο.
ΠΑΟΜ-Παναγίτσα (Β):
Σαλασίδης (18), Ρουσόδημος Ν. (12), Πουρνής Α (9), Πουρνής Σ (6), Ταυρής Ν. (5), Βαλαής Ν (2), Νάνος (2), Κομποθανάσης Α. (2), Βαλαής Γ, Κατσίκας Γ, Γκρινιάρης Α, Αλεξίου Α.
Στο μεγάλο ντέρμπι του ομίλου σε αγώνα που διεξήχθη στην Κάνηθο ΑΓΕΧ (Α)-ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Α): 92-57.
Σε αντίθεση με τον αγώνα στην έδρα της ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ που είχε χαρακτήρα ντέρμπι έως το 35 λεπτό, στην Κάνηθο η ΑΓΕΧ έδειξε ότι είναι πολύ μπροστά από όλες τις άλλες ομάδες ξεφεύγοντας από την αρχή στο σκορ. Η διοίκηση του ΠΑΟΜ  δεν ξέρει αν πρέπει να λυπάται ή να χαίρεται διότι στις δύο ομάδες αυτές αγωνίζονται δύο δικά της παιδιά που χάθηκαν λόγω έλλειψης γηπέδου. ο Σκεμπές Ραφαήλ καθοδηγεί την Παναγίτσα και μαζί με τον Βλάχο Ι. που είναι στην ΑΓΕΧ θεωρούνται από τους καλύτερους 97.δες της Εύβοιας.
Η διοίκηση του ΠΑΟΜ σίγουρα αισθάνεται ικανοποιημένη  με την Φωτεινή Πριόνα η οποία πηγαίνει από διάκριση σε διάκριση. Σε προκριματικούς αγώνες που έγιναν στη Θήβα για την τελική εξάδα των Νεανίδων η ομάδα της ΑΓΕΧ στις 18-4-2011 αντιμετώπισε την προπερυσινή πρωταθλήτρια Ελλάδος Αρκάδι Ρεθύμνου και νίκησε με 51-30 με την Φωτεινή να είναι μία από τις κορυφαίες του αγώνα, και στις 20-4-2011 νίκησε την Λάρισα με σκορ 70-40 και με την Φωτεινή να πετυχαίνει 20 πόντους με 5/6 τρίποντα, πρώτη σκόρερ με διαφορά του αγώνα.
Η ΑΓΕΧ προκρίθηκε στην τελική εξάδα και έτσι από σήμερα μέχρι την πρωτομαγιά στη Θεσσαλονίκη αγωνίζεται για να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο απέναντι από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας: Άνω Λιόσια-Άρης Θεσαλ, Απόλλων Πτολεμαΐδας, Άμιλλα Τρίπολης και την πρωταθλήτρια Πειραιά, ομάδες με μεγάλη παράδοση στο γυναικείο μπάσκετ.
Το Δ.Σ. του ΠΑΟΜ εύχεται στην Φωτεινή Πριόνα καλή επιτυχία και πιστεύει ότι αργά ή γρήγορα και άλλα παιδιά θα φθάσουν σε αυτό το επίπεδο.
Εκ του
Δ.Σ

Σχόλια