Mια πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα του Δημοτικού Σχολείου Τριάδας

Ψάχνοντας το διαδίκτυο βρήκαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα, η οποία έχει δημιουργηθεί από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Τριάδας, μαζί πάντα με την συνεργασία των διδασκόντων του σχολείου. Στην ιστοσελίδα μπορεί κανείς να δει στοιχεία για το Τοπικό Διαμέρισμα της Τριάδας, διάφορες δραστηριότητες του σχολείου, την εφημερίδα που βγάζει κάθε μήνα το σχολείο αλλά και πλούσιο υλικό από φωτογραφίες.

Αυτή η προσπάθεια είναι πολύ καλή, διότι εξοικειώνει τους μαθητές με τις νέες τεχνολογίες και κάνει γνωστές τις δραστηριότητες του σχολείου, ώστε να γίνει αντικε΄μενο προς μίμηση και από άλλα σχολεία. Θα; πρέπει να να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους διδάσκοντες του σχολείου, για την επιμονή τους, την υπομονή τους και το μεράκι τους ώστε να δημιουργήσουν μία τόσο πολύ όμορφη ιστοσελίδα και να την κρατούν ενημερωμένη όσο πιο συχνά γίνεται. Αυτή η προσπάθεια μας δείχνει ότι υπάρχουν ακόμη εκπαιδευτικοί με μεράκι και με αγάπη προς τα παιδιά, και βλέπουν την διδασκαλία όχι ως επάγγελμα, όπως την έχουμε καταντήσει, αλλά ως λειτούργημα όπως πραγματικά είναι.

Ακόμη θα πρέπει να πούμε ένα μπράβο και στον κο Βλάσση Γιουρούκο, ο οποίος διδάσκει τα παιδιά τις Νέες Τεχνολογίες και οποίος είναι αυτός που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα.

Όποιος επιθυμεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του σχολείου μπορεί να κάνει κλικ στην παρακάτω διεύθυνση:
http://dim-triad.eyv.sch.gr

Σχόλια