Mεσογειακή σαλάτα διαίτης
- 1 τομάτα ψιλοκομμένη
- 1 αγγούρι σε ροδέλες
- μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κουταλάκια μουστάρδα (μπορείτε και παραπάνω)
- αλάτι, πιπέρι, αποξηραμένος βασιλικός
Σε αντικολλητικό κατσαρολάκι προσθέτετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε με μια ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσουν.
Τα αφήνετε να βράσουν για 5 λεπτά μέχρι να δέσει λίγο η σάλτσα που θα δημιουργηθεί από τους χυμούς των υλικών. Δεν προσθέτουμε λάδι.
Το βάζουμε στο πιάτο μας και το τρώμε ζεστό για να μας φουσκώσει και να μην πεινάμε. Ελπίζω να σας αρέσει η ιδέα μου!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε το βάζετε από πάνω ως σάλτσα σε νερόβραστα μακαρόνια ολικής άλεσης.
Διαβάστε περισότερο: Mεσογειακή σαλάτα διαίτης http://www.sintagespareas.gr/sintages/mesogeiaki-salata-diaitis.html#ixzz1KDZV6IMH
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου