Εγκρίσεις Απολογισμών ΚΑΠΗ, Φιλαρμονικής και Δημοτικού Σταδίου Ψαχνών

Εχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο που διεξήχθη στην Στενή συζητήθηκαν και οι εγκρίσεις απολογισμού των ΚΑΠΗ Ψαχνών, Καστέλλας, Πολιτικών, Μακρυκάπας και Τριάδας, της Δημοτικής Φιλαρμονικής και του Δημοτικού Σταδίου Ψαχνών του 2010. Ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων τοποθετούμενος στις εγκρίσεις αυτές πρότεινε να ψηφιστούν αυτές με επιφύλαξη, να οριστούν ορκωτοί λογιστές σε κάθε νομικό πρόσωπο και να δοθούν από αυτούς στην πρόεδρο του νέου Νομικού Προσώπου. Ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κος Νίκος Χασάνδρας αναφερόμενος στα θέματα αυτά πρότεινε να καταψηφιστούν οι παραπάνω εγκρίσεις. Η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτική Σύμβουλος κα Μύταλα-Τζεράνη Ευαγγελία ανέφερε ότι στην επιτροπή των ΚΑΠΗ ήταν η μόνη που δεν είχε ψηφίσει τον απολογισμό. Και δεν τον ψήφισε ούτε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Επίσης δεν ψήφισε και τον απολογισμό του Δημοτικού Σταδίου, ενώ υπερψήφισε τον απολογισμό της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Ακόμη ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κος Γιώργος Ψαθάς τοποθετούμενος στα θέματα αναφέρθηκε κυρίως στην Φιλαρμονική, όπου από τις αρχές του 2011 είχε έλθει σε επαφή με την Αντιδήμαρχο κα Ανθούλα Κατσίκα-Λαφαζάνη ώστε να μην πάψει να υφίσταται η Δημοτική Φιλαρμονική η οποία μας εκπροσωπεί σε εκκλησιαστικές και όχι μόνο εκδηλώσεις.
Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο το αξιόλογο έργο τόσο των παιδιών όσο και του κου Πάνου Τζανετή που γίνεται στην Δημοτική Φιλαρμονική. Και καλό θα ήταν να ενισχυθεί όπως μπορεί η Φιλαρμονική ή η Ορχήστρα ποικίλης μουσικής Μουσικής του Δήμου, όπως σωστά θα πρέπει να λέγεται, διότι έχει ακόμη πολλά να προσφέρει στον τόπο.

Σχόλια