Θανάσης Μεθενίτης: "Διακόπτω τη συνεργασία με τον Ηρακλή Ψαχνών λόγω διαφορών φιλοσοφίας και νοοτροπίας"


Ανακοίνωση
Σας γνωστοποιώ την απόφασή μου να διακόψω τη συνεργασία με την ομάδα Π.Α.Ε Α.Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ λόγω διαφορών φιλοσοφίας και νοοτροπίας.
Παράλληλα θα ήθελα να τονίσω ότι η ομάδα ,πλέον, πρέπει να ξεφύγει από ερασιτεχνικές νοοτροπίες του παρελθόντος που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξή της και οι άνθρωποί της-υπάλληλοί της, που το βιογραφικό τους περιέχει μόλις μια χρονιά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, να είναι προσεκτικοί και ταπεινοί ,να δουλεύουν περισσότερο και να μιλάνε λιγότερο ,γιατί η απόσταση ανάμεσα στη σοβαρότητα και τη γραφικότητα είναι πολύ μικρή.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για το όνειρο αυτό , την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών για τη στήριξη και το σεβασμό στο πρόσωπό μου και τους εύχομαι να είναι υγιείς και η νέα ποδοσφαιρική χρονιά να τους φέρει όσα τους στέρησε η προηγούμενη. Τον μεγαλομέτοχο κ. Γραμματικό ,γιατί χωρίς αυτόν τίποτα από αυτά που ζούμε δεν θα ήταν πραγματικότητα. Τους φιλάθλους ,που στάθηκαν κοντά σε αυτή τη προσπάθεια και τέλος τον πρόεδρο της ομάδας Γ. Στούπα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.
Λειτούργησα πάντα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας, σε όποιο τομέα και αν μου ζητήθηκε, τοποθετώντας το καλό της, πάνω από κάθε προσωπική επιδίωξη και εγωϊσμό, προσπαθώντας να διατηρήσω το καλό και αγωνιστικό κλίμα των αποδυτηρίων ,με επιστέγασμα όλων αυτών, τις ιστορικές για το σύλλογο και την περιοχή μας στιγμές. Εύχομαι οι στιγμές αυτές, να είναι απαρχή ακόμη μεγαλυτέρων, που θα διαφημίσουν περισσότερο τη πόλη μας και θα αποτελέσουν το έναυσμα για γέννηση νέων αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, που θα μας γεμίζουν με υπερηφάνεια και χαρά ,στις δύσκολες εποχές που ζούμε.


Με εκτίμηση
Μεθενίτης Αθανάσιος

Σχόλια