Παραίτηση Μαργέλη

Εχθές παραιτήθηκε από την προεδρία της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης ο Υποστράτηγος ε.α. Άγγελος Γ Μαργέλης. Τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε τους εξηγεί στο Δελτίο Τύπου το οποίο έστειλε και στα ΜΜΕ και το οποίο παρουσιάζουμε και μεις αμέσως παρακάτω:
"Σήμερα 29.08.2011, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δ. Κ. Κύμης και μετά από έντονη συζήτηση, δεν δέχτηκα την παράνομη άρνηση αποδοχής του νόμου και της τάξης και υπέβαλα την παραίτησή μου από την θέση του Προέδρου του Συμβουλίου της Δ. Κ. Κύμης.
Τριανταπέντε(35) χρόνια στις Ένοπλες Δυνάμεις έμαθα να λειτουργώ με βάση τους νόμους και τους κανονισμούς και δεν πρόκειται τώρα να δεχθώ παλαιοκομματικές μεθόδους και πρακτικές. Πάνω από όλα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να ισχύει ο νόμος και δίκαιο του πολίτη, ανεξάρτητα εάν είναι οργανωμένο μέλος ή όχι κάποιου πολιτικού φορέα. Ότι ισχύει για έναν ισχύει για όλους.
Όλοι ζούμε στην ίδια πόλη και γνωριζόμαστε καλά, αλλά και ο κόσμος μας γνωρίζει ακόμα καλύτερα. Το μέλλον θα δείξει ότι ο Νόμος και το δίκαιο θα υπερισχύσουν.
Ευχαριστώ όλους που με στήριξαν και με στηρίζουν.
Υποστράτηγος ε.α. Αγγελος Γ. Μαργέλης.
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κύμης."

Σχόλια