"Δυνατό χαρτί" ο Μπουορδήμος για το ΠΑΣΟΚ

Την δύναμή του εντός των τειχών του ΠΑΣΟΚ απέδειξε ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κος Γιάννης Μπουροδήμος, στις εκλογές της ΠΕΔ, που διεξήχθησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Ο κος Μπουροδήμος ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό "Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς Ελλάδας" το οποίο υποστηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ. Για άλλη μια φορά ο κος Μπουροδήμος απέδειξε ότι αποτελεί δυνατό χαρτί τόσο στην Εύβοια όσο και ευρύτερα για το ΠΑΣΟΚ, μιας και κατέλαβε την δέυτερη θέση , με 31 ψήφους.
Όπως οι πληροφορίες μας λένε, ο Μπουροδήμος παρά την δύσκολη περίοδο για το κυβερνόν κόμμα και παρά την πολύχρονη παρουσία του στη θέση του Δημάρχου αλλά και του κοινοτάρχη πρωτύτερα, είναι από τους λίγους που διατηρεί μεγάλες δυνάμεις τόσο εντός του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων όσο και εντός του κινήματος σε επίπεδο περιφέρειας πλέον.

Έτσι όπως πολλοί "σιγοψιθυρίζουν" σε διάφορους "πολιτικούς" διαδρόμους έως και το "περιστύλιο" της Βουλής εξελίσσεται ακόμη και παρά την πολύχρονη παρουσία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, σε ένα πολύ καλό "χαρτί" καλής υποψηφιότητας σε ενδεχόμενες βουλευτικές εκλογές.
ΑΠό την άλλη όμως άλλοι κύκλοι επισημαίνουν ότι ο Δήμαρχος είναι έξυπνος και πολύ έμπειρος για να εκτεθεί σε μια τέτοια περίπτωση μιας και η συγκυρία για το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ δυσμενή και θα επιμείνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου τα δεδομένα δεν είναι στενά κομματικά. Άλλωστε σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους του ΠΑΣΟΚ και στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές θα χρειαστούν γερά χαρτιά με γερά ονόματα ια την επαναδιεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και το όνομα του Μπουοροδήμου από τώρα έχει αρχίσει να ακούγεται. Ο ίδιος πάντως συνεχίζει να δηλώνει Δήμαρχος έχοντας όλο τον καιρό μπροστά του να αρμενίζει την ήδη "ανταριασμένη πολιτική θάλασσα." 

Σχόλια