Διαπιστώσεις χρεοκοπίας του Γιάννη Ρουσόδημου

Η συνέχιση της επικράτησης της ανομίας στην ελληνική κοινωνία παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις και κινδυνεύουμε να οδηγήσει την χώρα άμεσα στη χρεοκοπία!
Δυστυχώς το πολιτικό σύστημα και το προσωπικό του αλλά και μια σειρά άλλων παραγόντων όπως συντεχνίες, συνδικαλιστές αλλά και ΜΜΕ βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση!
Ο λαϊκισμός βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα στο προσκήνιο με αποτέλεσμα πολιτικοί αλλά και δημοσιογράφοι να χαριεντίζονται την ώρα που ο τόπος στην κυριολεξία βυθίζεται. Όπου και να στρέψει το βλέμμα του ένας ψύχραιμος παρατηρητής διαπιστώνει ότι τούτος ο λαός έχει "αρρωστήσει" πολύ βαριά όλα αυτά τα χρόνια, που το πελατειακό κράτος λειτούργησε.
Υπουργοί, που υπονομεύουν τον πρωθυπουργό τους και την κυβέρνηση στην οποία συμμετέχουν, η αριστερά, που ονειρεύεται την εξουσία μέσα από την λαϊκή εξέγερση δίχως να ενδιαφέρεται για την χρεοκοπία αυτή καθεαυτή και τις επιπτώσεις που θα επιφέρει στην χώρα και το λαό.

Τους συνδικαλιστές, που ενώ τόσα χρόνια τα "σάρωναν"όλα και που πολλοί απ' αυτούς έγιναν πλούσιοι με δανεικό δημόσιο χρήμα, απειλούν όλους μας, ότι θα καταργήσουν το κράτος! Τους δικαστές και τους εισαγγελείς, που αρνούνται να εφαρμόσουν τον νόμο όπου αυτός συγκρούεται με τις συντεχνίες, τους βουλευτές, που βιώνουν την δική τους "αγωνία" μιας και όπως οι πράξεις τους δείχνουν δεν βουλεύονται για το Έθνος αλλά για την πελατεία τους, μιας και είχαν συνηθίσει χρόοοοονια τώρα να βολεύουν ημετέρους και που με τις δημόσιες συζητήσεις τους πράττουν "λούφα και παραλλαγή" αρνούμενοι τα δύσκολα μιας και είχαν μάθει στα εύκολα! Η αξιωματική αντιπολίτευση η οποία λαϊκίζει ενώ γνωρίζει την πικρή αλήθεια και κρυφά συνεργάζεται με ακραία στοιχεία, που δεν συνάδουν με την φιλελεύθερη ιδεολογία της αλλά πολύ περισσότερο με την ιστορία της. Ένα ποσοστό της κοινωνίας, που πάντα ήταν μπαταχτσήδες και φοροφυγάδες και οι οποίοι έχουν βρει τη χαρά τους μιας και για αυτούς η χρεοκοπία είναι ο παράδεισος μιας και εκεί το κλέψιμο θα είναι μεγαλύτερο από την πλευρά τους και τα φέσια τους στους στους συνανθρώπους τους θα οργιάσουν!
Δυστυχώς, επαναλαμβάνω, ένα κομμάτι του πολιτικού συστήματος της χώρας και της κοινωνίας όλα αυτά τα δέχεται πετώντας στον σκουπιδοτενεκέ το εθνικό συμφέρον και εναγκαλίζονται το κομματικό και προσωπικό του!
Όλα αυτά συνθέτουν την εικόνα μιας χώρας, η οποία θέλει ν' αυτοκτονήσει και αν ΟΛΟΙ δεν σταθούμε, από όποιο ρόλο έχει ο καθένας, στο ύψος των περιστάσεων σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα διαπιστώσουμε ότι η Ελλάδα κρίνεται μη κυβερνήσιμη χώρα, της οποίας η σωτηρία δεν πρόκειται να συμβεί παρά τις όποιες θυσίες όλων μας!

Σχόλια