Η αγωνία των πρώην Δημοτικών επιχειρήσεων ΔΗΚΕΜΕ-ΔΕΥΑΜ δεν έχει τελειωμό

Η αγωνία για τους υπαλλήλους των πρώην Δημοτικών Επιχειρήσεων ΔΗΚΕΜΕ και ΔΕΥΑΜ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες παρατείνεται ακόμη περισσότερο για να δουν τι θα γίνει με το πρόβλημά τους. Όπως είχαμε αναφέρει στα τέλη του καλοκαιριού υπήρξε απόφαση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, όπου δικαίωνε τους υπάλληλους. Βέβαια οι φάκελοι των υπαλλήλων μετά από την απόφαση αυτή στάλθηκαν και στο Υπουργείο, τουλάχιστον όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας. Όμως η απάντηση του Υπουργείου ήταν ότι δεν ήταν αρμόδιο για το συγκεκριμένο θέμα και οι φάκελοι των εργαζομένων στάλθηκαν για ακόμη μία φορά στην Περιφέρεια. Όπως μας ανέφερε υπάλληλος εχθές, "μας έχουν καταντήσει μπαλάκια και οι φάκελοί μας πάνε από τον ένα φορέα; στον άλλο χωρίς να ξέρουμε τελικά τι θα γίνει".

Βέβαια πέραν αυτού η κατάσταση γίνεται ακόμη δυσκολότερη αφού οι υπάλληλοι των πρώην Δημοτικών Επιχειρήσεων ΔΗΚΕΜΕ και ΔΕΥΑΜ παραμένουν απλήρωτοι για αρκετούς μήνες. Οι υπάλληλοι βέβαια της ΔΗΚΕΜΕ παραμένουν απλήρωτοι από τον Σεπτέμβριο του 2009.
Τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση γίνονται ολοένα πιο δυσβάστακτα και οι υπάλληλοι δεν έχουν χρήματα, ούτε να φέρουν εις πέρας τις καθημερινές τους ανάγκες.
Κλείνοντας θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι υπάλληλοι της πρώην Δημοτικής Επιχείρησης ΔΕΥΑΜ, όπως αναφέρουν από εχθές τελούν επίσχεση εργασίας.

Σχόλια