Νέες εξελίξεις με την δολοφονία όπου εμπλέκεται νεαρός αστυνομικός από τα Ψαχνά

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε εις βάρος του Αστυνομικού από τα Ψαχνά,  ο οποίος ομολόγησε την ανθρωποκτονία της 49χρονης αλλοδαπής  ερωτικής συντρόφου  του.

Ειδικότερα όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας, την Παρασκευή το πρωί, η 49χρονη βρέθηκε νεκρή σε αγροτική οδό στην ευρύτερη περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας. Την προηγούμενη νύχτα , σύμφωνα με την ομολογία του αστυνομικού, ο οποίος παρουσιάστηκε αυθόρμητα χθες  στο Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ τους, εντός  του αυτοκινήτου, στην περιοχή του Αυλώνα. Κατά τη διάρκεια της λογομαχίας, χρησιμοποιώντας το μπουφάν της, της απέφραξε τις αναπνευστικές οδούς, με αποτέλεσμα να εκπνεύσει. Στη συνέχεια την εγκατέλειψε στο σημείο όπου αυτή βρέθηκε. Το θύμα έφερε ενδείξεις τροχαίου ατυχήματος.

Ο συλληφθείς αστυνομικός θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο συγκεκριμένος αστυνομικός απομακρύνθηκε άμεσα από την ενεργό υπηρεσία, τιθέμενος σε κατάσταση διαθεσιμότητας, ενώ διατάχθηκε εις βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

messapianews

Σχόλια