Ο υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κούτας στα Ψαχνά

Σήμερα γύρω στις 2:30 το μεσημέρι στην καφετέρια του Oxyhall ο υποψήφιος του Επιμελητηρίου κος Κούτας μαζί με τους δύο υποψηφίους του συνδυασμού του από την περιοχή των Ψαχνών κ.κ. Μπατσακούτσα και Χρυσαφόπουλο στον τομέα της μεταποίησης. Σε ένα πολύ καλό κλίμα έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους πτηνοτρόφους της περιοχής και όχι μόνο για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής και με ποιους τρόπους θα μπορούσε το Επιμελητήριο Ευβοίας να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών. Ο κος Κούτας περιεκτικά και σύντομα, πριν αρχίσει η συζήτηση και ειπωθούν τα διάφορα προβλήματα των πτηνοτροφικών μονάδων, αναφέρθηκε με λίγα λόγια στις εκλογές του επιμελητηρίου και στην υποψηφιότητά του ως αρχηγός συνδυασμού.
Πάντως το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης περιστράφηκε στα προβλήματα των πτηνοτρόφων τα οποία είναι πολλά και σημαντικά, όπως τα καρτέλ, λόγω του κλεισίματος του συνεταιρισμού που υπήρχε στην περιοχή, το φωτισμό και την θερμότητα των πτηνοτροφικών μονάδων και όχι μόνο. Ο κος Κούτας πάντως άκουσε με προσοχή τα προβλήματα των πτηνοτρόφων και ανέφερε στους παρευρισκόμενους να γίνει μετά τις εκλογές του Επιμελητηρίου νέα συνάντηση ώστε να συζητηθούν διεξοδικότερα τα προβλήματα αυτά και να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης. Διότι μόνο με συνεργασία και με προσπάθεια απ' όλες τις πλευρές μπορούν να επιλυθούν τα προβλήματα και όχι δια μαγικού τρόπου.
Πάντως οι περισσότεροι πτηνοτρόφοι έφυγαν από τη συζήτηση με μια ικανοποίηση, διότι όπως μας είπαν "ο κος Κούτας δεν είναι ακόμη ένας υποψήφιος που υποσχέθηκε μεγαλεπίβολα σχέδια όπου όμως δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν ποτέ. Ο Κούτας όπως φάνηκε ήλθε να ακούσει τα προβλήματά μας και μας έκλεισε νέα συνάντηση μετά τις εκλογές είτε βγει είτε όχι ώστε να γίνει μία διεξοδικότερη συζήτηση πάνω στην πτηνοτροφία. Κάτι που δεν έκαναν οι υπόλοιποι συνδυασμοί, που κατεβαίνουν στις εκλογές".

Σχόλια