Η φωτιά στο νεκροταφείο, έκανε στάχτη την ανακωχή με τον “Αχινό”!

Ασυνείδητοι έβαλαν φωτιά στην παράνομη Χωματερή της Ερέτριας που βρίσκεται πίσω από το νεκροταφείο της πόλης.

Ο Δήμος είχε στοιβάξει πρόχειρα σωρούς από κλαδιά και κορμούς δέντρων προκειμένου να έρθει το φορτηγό της βιομηχανίας ΣΕΛΜΑΝ και να τα παραλάβει. Αγνωστοι έβαλαν φωτιά σε αυτούς τους σωρούς που όπως ήταν λογικό πήραν αμέσως φωτιά και μετέτρεψαν ολόκληρη τη χωματερή σε πύρινη κόλαση. Αμέσως βρέθηκαν στο σημείο δυνάμεις τις πυροσβεστικής προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης στην γύρω περιοχή ή να κινδυνέψουν σπίτια. Στο σημείο έσπευσε και κλιμάκιο του Δήμου μαζί με τον Δήμαρχο Κο Βελέντζα και τον Αντιδήμαρχο Κο Κωνσταντίνο Γαρέφαλο οι οποίοι παρέμειναν μέχρι το πρωί ωσπου να αρχίσουν να υποχωρούν οι φλόγες.

Τυμπανα πολέμου από την άλλη κρούει ο Αχινός που μέχρι πρότινος έδειχνε να «κοιμάται», υπνωτισμένος και από τις προεκλογικές πράσινες δεσμεύσεις, Βελέντζα που φαίνεται πως πίστεψε. Με επιστολή φωτιά που αναρτά παντού ο Αχινός καταγγέλλει ευθέως τον Δήμαρχο πως ευθύνεται για την φωτιά στο νεκροταφείο που παραπέμπει σε προηγούμενες πρακτικές.

Ο Δήμαρχος απ’την άλλη διαρρηγνύει τα ιμάτια του και κάνει λόγω για σαμποτάζ, πού έγινε για να του δημιουργήσει προβλήματα.

Θύματα των δραστών (όποιοι και αν είναι) όλοι εμείς που αναπνεύσαμε τον καρκίνο για 3 ημέρες και κάποια σκυλάκια που κάποια τέρατα τα άφησαν στα σκουπίδια για να καούν, ευτυχώς όμως σώθηκαν από νεαρά παιδιά που έτρεξαν να δούν τι συμβαίνει με την φωτιά.

Σχόλια