Παραιτήθηκε από τη ΝΟΔΕ ο Σπύρος Παλαιολόγος


Επιστολή παραίτησης από τη ΝΟΔΕ και από τη Ν.Δ έστειλε ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σπύρος Παλαιολόγος. Η επιστολή έχει ως εξής:
<<Αξιότιμοι κύριοι,
Με την παρούσα σας ανακοινώνω την αμετάκλητη απόφασή μου να ζητήσω τη διαγραφή μου από μέλος της ΝΟΔΕ Ευβοίας, καθώς και την απαλλαγή μου από κάθε κομματική υποχρέωση για δύο λόγους:
Πρώτον, λόγω παντελούς έλλειψης συνεννόησης, άρα και αδυναμίας παραγωγής πολιτικής με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ευβοίας.

Δεύτερον, μετά τη λυπηρή εξέλιξη της παροχής συναίνεσης από τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά (έναν Πρόεδρο με τον οποίο ταυτίστηκα απόλυτα ιδεολογικά, μετά τον αείμνηστο Ευάγγελο Αβέρωφ, και με σθένος υποστήριξα στις πρόσφατες ανοικτές διαδικασίες) σηματοδοτούνται γεγονότα όπως η ένταξη του λαού στο φτωχολόγιο της εφεδρείας, των χαρατσιών, των έκτακτων εισφορών, των μισθών των 300-500 ευρώ, του «παγώματος» μισθών και συντάξεων, του ξεπουλήματος πλουτοπαραγωγικών πηγών και άλλων δεινών.
Γεγονότα τα οποία απορέουν από το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα στο οποίο ο Πρόεδρος συναινεί.
Το πραξικόπημα, στην ουσία, του τέταρτου Ράιχ, των τραπεζών και του διεθνούς κεφαλαίου, με δανειακές συμβάσεις υπαγόμενες στο αγγλικό δίκαιο που καταλύουν κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας.
Αρνούμενος, λοιπόν, να καταστήσω τον εαυτό μου συνυπεύθηνο στην καταστροφή του έθνους και με την ελπίδα περίτρανα να διαψευστώ, σας χαιρετώ!

Σχόλια