Ενημέρωση Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ευβοίας


Πραγματοποίηση Σεμιναρίου ΓΣΕΕ


Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ένωσης καταναλωτών Ελλάδος στην Αθήνα από 24/11 έως 27/11 του 2011 το ενημερωτικό σεμινάριο της ένωσης με θέμα κοινωνική αυτοοργάνωσης της μισθωτής εργασίας. Από το εργατικό κέντρο Εύβοιας συμμετείχε ο Πρόεδρος του παραρτήματος Εύβοιας Βουκούτης Αναστάσιος.



Επιτυχής εξωδικαστικός συμβιβασμός Υπερχρεωμένου Δανειολήπτη με Τράπεζα
Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας είναι η πρώτη Ένωση Καταναλωτών στην Ελλάδα που πέτυχε τον πρώτο εξωδικαστικό συμβιβασμό καταναλωτή με Τράπεζα (Εμπορική) στην οποία είχε οφειλές και τις οποίες δεν μπορούσε να αποπληρώσει λόγω των συνθηκών που όλοι βιώνουμε.
Με τον συμβιβασμό αυτόν, αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (ν.3869/2010) είναι στη σωστή κατεύθυνση, είναι αποδεκτός και λειτουργεί προς όφελος των καταναλωτών που αποδεδειγμένα έχουν οικονομικά προβλήματα, χωρίς να αναγκάζονται να προσφεύγουν στα δικαστήρια με ότι αυτό συνεπάγεται από έξοδα και διαδικασίες.
Καλούμε τις Τράπεζες να δίνουν λύσεις μέσα από τις διαδικασίες του εξωδικαστικού συμβιβασμού, οι οποίες εντέλει ωφελούν και τις ίδιες και τους καταναλωτές - πελάτες τους.


Λειτουργία συμβουλευτικού γραφείου στο Ε.Κ.Ε.


Το παράρτημα εργαζόμενων καταναλωτών Ευβοίας σας ενημερώνει ότι στο εργατικό κέντρο Εύβοιας συνεχίζει να λειτουργεί το γραφείο συμβουλευτικής υποστήριξης εργαζομένων άνεργων και συνταξιούχων για θέματα εργατικής-ασφαλιστικής νομοθεσίας. Κάθε Δευτέρα από 18:00-20:00 στον πρώτο όροφο.

Πληροφορίες : Tηλέφωνο 22210 20808.

Έναρξη λειτουργίας γραφείου παραρτήματος εργαζομένων καταναλωτών στο Ε.Κ.Ε.


Το παράρτημα εργαζόμενων καταναλωτών Ευβοίας σας ενημερώνει ότι λειτουργεί γραφείο ενημέρωσης υπερχρεωμένων νοικοκυριών για εργαζόμενους άνεργους και συνταξιούχους κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από 18:00 έως 20:00 στον δεύτερο όροφο του εργατικού κέντρου.

Τηλέφωνο : 22210 20011

FAX : 22210 82116

E-mail : voukoutis@hotmail.gr

Σχόλια