Τι λένε οι Ευβοιώτες στο Facebook για τον Γιώργο Παπανδρέου

Στην εποχή που η κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα επιβεβαιώνεται, κρίνεται και σχολιάζεται καθημερινά μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσεις τα ποσταρίσματά σας στο facebook μία μέρα ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, όπως η σημερινή, έχουν ξεχωριστή σημασία. Διαβάστε πιο κάτω μερικά ενδιαφέροντα ποσταρίσματα φίλων μας και σχηματίστε τη δική σας άποψη για τα πράγματα.
Κωνσταντίνος Μπασινάς
Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.
Christos Bletsas
Δηλαδή τώρα που ο Γιωργάκης φεύγει από την εξουσία θα αναλάβει τη διακυβέρνηση ο γιος του; Αν και, εδώ που τα λέμε, πιο καλά θα τα πήγαινε ένας 15χρονος παρά ο ΓΑΠ!
Vivian Tsavaris
ΌΞΩ Π@@@Η ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!

Dimitris Anagnostakis
Θα ήταν ολέθριο λάθος το πολιτικό πρόβλημα να μετατραπεί σε πρόβλημα της ίδιας της δημοκρατίας. Αποτελεί ολίσθημα η χρήση εκβιαστικών διλημμάτων του τύπου: ΟΛΑ ή ΤΙΠΟΤΑ!! Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να αμφισβητηθεί η ευρωπαϊκή προοπτική της πατρίδας. Οι Έλληνες χρειάζονται και απαιτούν νηφάλιες και ουσιαστικές πολιτικές προτάσεις διεξόδου από την κρίση και προσφυγή στις κάλπες για καθαρές πολ...ιτικές λύσεις. Η πολιτική νομιμοποίηση σε όποιο κυβερνητικό σχήμα προκύψει, καθοριστικός παράγοντας για την ομαλή παραπέρα πορεία της χώρας και της κοινωνίας μας. Οι πολίτες πρέπει να αποφασίσουν ουσιαστικά, υπεύθυνα και κυριαρχικά τόσο για τις πολιτικές που απαιτούνται σ΄αυτή τη πολύ δύσκολη περίοδο όσο και για τους πολιτικούς συσχετισμούς, που θα εγγυηθούν την υλοποίηση τους στο μέγιστο δυνατόν βαθμό, με στρατηγικό στόχο την απομάκρυνση του ορατού κινδύνου της χρεοκοπίας και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής!
Maria Riga
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΧΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΑΛΛΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. - ΑΙΝΣΤΑΙΝ-
Vicky Kalamioti
 Σε όσο υψηλή θέση και καρέκλα να κάθεσαι μην ξεχνάς ποτέ πως κάθεσαι πάνω στο πισινό σου ......... καλό μεσημέρι !!!!!!!!!!!!!!
Angelina Str
 ‎"Δε φεύγω, ρίχτε με", δηλώνει σε υπουργούς ο Γιώργος Παπανδρέου... As tou valei kapoios mia triklopodia na teleiwnoume!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zoi Vlassopoulou
Η Μέρκελ την έχει δει Χίτλερ.. Ο Σαρκοζι την έχει δει Ναπολέων.. και ο μαλακας ο Παπανδρέου από όλη την Ελληνική ιστορία διάλεξε τον Εφιάλτη..
Nikos Mitrokostas
an ksnaferoun to Simiti, tha metanastefso.......
 Βαγγελης Μπουρος
ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ
ΣΤΗ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΝΕΙς ΥΠΟΚΛΙΣΕΙς ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕς ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙς..ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΞΕΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙς ΠΑΡΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑ..ΡΙ
Ιωάννα Κ. ‎
"Mind the gap.. (between the train and the platform..)" Τόσα χρόνια μας προειδοποιεί η κοπέλα στο Μετρό αλλά εμείς.. χαμπάρι...
Fanis Spanos
 Η μόνη λύση είναι φάμε όλα τα λεφτά που μας απομένουν σε διασκεδάσεις, χλιδές και σπατάλες! Το τελικό χρηματικό αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, αλλά θα μας μείνει η γλύκα ότι τα φάγαμε μόνοι μας!
Karatzas Nikos
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ :ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ,ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ Η ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ......ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙΣ , ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ !!!
Panos Venizelos
«Η πρόταση του δημοψηφίσματος (και το έχουμε πει και γράψει πολλάκις αυτό) έπρεπε να είχε τεθεί αρχής εξ΄ αρχής (έτσι είθισται στα δημοκρατικά πολιτεύματα) κι όχι κατόπιν εορτής (γιατί πέρα από παπατζηλίκι είναι υποκρισία και προσβάλει βάναυσα κάθε νοήμον ον).Όσον αφορά επί του πρακτέου….το μόνο που μας δίνει την δυνατότητα ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΜΑΣ.
http://www.egnomi.gr/article.php?id=19988&category_id=6

Σχόλια