Διάκριση Χαλκιδέας μαθήτριας στο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμό ζωγραφικής του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης



Η Ελένη Βαμβακίδη με το Χρυσό Μετάλλιο ζωγραφικής και η δασκάλα της Μαρίνα Παπαστάμου

Με Χρυσό Μετάλλιο και Βραβείο Εθελοντισμού διακρίθηκε η Ελένη Βαμβακίδη μαθήτρια του 25ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής που διοργάνωσε o Σύλλογοs Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης, με θέμα «Η αιμοδοσία μέσα από τα μάτια των παιδιών».

Στον διαγωνισμό πήραν μέρος μαθητές 10 Δημοτικών σχολείων της Χαλκίδας με υπεύθυνες ζωγραφικής τις εικαστικούς Μαρίνα Παπαστάμου και Μαρίνα Ντόβρου. Αποδόθηκε Ειδικός Τιμητικός Έπαινος σε όλους τους μαθητές, στα σχολεία, στα εργαστήρια και στους φορείς για τη συμμετοχή τους.

Στην ευχαριστήρια δημόσια επιστολή του ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών της « ΑΓΑΠΗΣ» τόνισε: Τα παιδιά ζωγράφισαν για την αιμοδοσία ,εκφράζοντας την ευαισθησία τους προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο. Οι ασθενείς που καθημερινά μεταγγίζονται οφείλουν την ζωή τους πέρα από τους εθελοντές αιμοδότες, σε όλους όσους συμβάλουν ώστε να υπάρχει αίμα στα νοσοκομεία της χώρας μας για να μπορέσουν να ζήσουν. Aς μην ξεχνάμε ότι οι μαθητές είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Απέδειξαν μέσα από τις ζωγραφιές τους ότι βλέπουν τον κόσμο καλύτερα από εμάς τους μεγάλους και τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Σχόλια