Στους 10 καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως ο Νότιος Ευβοϊκός και οι Πεταλιοί

Στους 10 καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως, για κρουαζιέρες λίγων ατόμων και για θαλάσσια σπορ, συγκαταλέγει το περιοδικό National Geographic τον νότιο Ευβοϊκό, ενώ κάνει ιδιαίτερη μνεία στο σύμπλεγμα των νησιών Πεταλίοι.



Η παγκόσμια αναγνώριση της θάλασσας του νότιου Ευβοϊκού, και της μοναδικότητας του κόλπου του Μαρμαρίου που συμπεριλαμβάνει και το σύμπλεγμα των νησιών Πεταλίοι, ήλθε και από το διεθνούς φήμης περιοδικό "National Geographic". Στην αξιολόγηση του περιοδικού, για τους 10 top προορισμούς παγκοσμίως για κρουαζιέρες λίγων ατόμων, η θαλάσσια περιοχή των Πεταλιών καταλαμβάνει τη 10η θέση. Στην ίδια λίστα φιγουράρουν προορισμοί ευρέως γνωστοί όπως οι Σεϋχέλλες, τα νησιά Κέϋμαν στην Καραϊβική, κτλ.

Εδώ μπορείτε να δείτε το link με τη σχετική λίστα: http://travel.nationalgeographic.com/travel/top-10/sailing-cruises/#page=2.

«Πλέοντας κατά μήκος της ακτής της Εύβοιας με ένα καΐκι, μπορείς να απολαύσεις απομακρυσμένους ορμίσκους και παραλίες, καθώς και τα ιδιωτικά νησιά των Πεταλιών, όπως και να ανακαλύψεις τη μοναδικότητα της ενδοχώρας», αναφέρει το National Geographic.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συγκεκριμένη αναγνώριση από ένα παγκοσμίου φήμης περιοδικό, το οποίο διαβάζεται από εκατομμύρια αναγνώστες, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και προσδίδει μεγάλη προστιθέμενη αξία.

http://notia-evia.blogspot.com

Σχόλια