Μετέτρεψε το σπίτι του σε χωματερή

Όλοι Ψάχνουν ρυπαντές και κανένας ρυπαντή δεν βρίσκει. Όμως ι ρυπαντές ε΄ναι δίπλα από τα σπίτια μας. Απόδειξη; Η παραπάνω φωτογραφία. Λίγο μακρύτερα από το σημερινό Δημαρχείο και πίσω από τη γέφυρα των Ψαχνών κάτοικος, όπως βλέπετε, έχει μετατρέψει το πίσω μέρος του σπιτιού του σε "συλλογή" διαφόρων απορριμάτων,χωρίς απ' ότι φαίνεται, να ιδρώνει καθόλου το αυτάκι του και το ματάκι του.
Ο Δήμος τι κάνει στην παρούσα κατάσταση; Δεν το γνωρίζει ότι δίπλα από το Δημαρχείο επικρατεί αυτή η κατάσταση; Και αν το γνωρίζει γιατί δεν κάνει κάτι ώστε να τιμωρηθεί ο συγκεκριμένος κάτοικος, ο οποίος αδιαφορεί απ' ότι φαίνεται για την υγεία του, για την υγεία των παιδιών του και για την υγεία των συνανθρώπων του; Γιατί δεν βάζει πρόστιμο στον συγκεκριμένο άνδρα, ώστε να συμμορφωθεί;
Από την άλλη οι οικολογικοί σύλλογοι της περιοχής πως γίνεται να μιλάνε για οικολογική συνείδηση και για σεβασμό προς το περιβάλλον και δεν θα "πολεμούν" όσους ρυπαίνουν ακόμη και μέσα στην πόλη των Ψαχνών; Δεν νοείται να μιλάμε για οικολογία και να μην κάνουμε κάτι για να εξαλειφθεί η εναπόθεση απορριμμάτων όπου να 'ναι και από όποιον να 'ναι.
Τέλος ευθύνη έχουμε και όλοι εμείς οι πολίτες, οι οποίοι δεν έχουμε καν σεβασμό προς το περιβάλλον που ζούμε και αναπνέουμε και δεν κάνουμε κάτι ώστε να εξαφανίσουμε τέτοιες καταστάσεις, όπως την παραπάνω.  

Αναδημοσίευση από το messapianews

Σχόλια