Χωρίς νερό για πολλές ώρες εχθές η Χαλκίδα με πολλά προβλήματα

Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν εχθές στην περιοχή της Χαλκίδας, αφού για αρκετές ώρες δεν υπήρχε νερό σε όλη την πόλη, πιθανόν λόγω κάποιας βλάβης. Σε πολλά ηλεκτρονικά portals και ιστολόγια πολλές ήταν οι καταγγελίες πολιτών, όπου κατήγγειλαν ότι δεν μπορούσαν ούτε καν τα νεογέννητα παιδιά τους να ξεδιψάσουν.
Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που εστάλη στο evianews από ένα πατέρα ενός βρέφους ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε:


Μπορεί τα συνεργεία να κάνουν έργο και να προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα, ωστόσο υπάρχουν πολλές καταγγελίες για το τηλέφωνο παραπόνων από τους κατοίκους.
"Ένα ολόκληρο απόγευμα προσπαθούσα να επικοινωνήσω και το τηλέφωνο ήταν νεκρό. Δεν μπορώ να καταλάβω, το τηλεφωνικό κέντρο είναι το α και το ω και όμως δεν λειτουργούσε ή μήπως συνέβαινε κάτι άλλο" αναρωτήθηκε ο κύριος Δημήτρης ο οποίος μένει στην περιοχή.
Η ταλαιπωρία που μας περιγράφει ο ίδιος είναι απίστευτη. "Είμαι πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού και χρειάστηκε να αλλάξω το παιδί μου. Δεν υπήρχε νερό και κατέβηκα να ψάξω στο ψιλικατζίδικο. Όλα τα μπουκάλια είχαν εξαφανιστεί. Αναγκάστηκα στην τελική να πάρω το παιδί αγκαλιά και να το πάω στους γονείς μου που μένουν έξω από την Χαλκίδα. Τόση ταλαιπωρία εν έτη 2012;"

Σχόλια