Απάτη με ...χαμόγελο σε Βασιλικό και Μύτικα

Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποκαλύπτει απάτη σε βάρος φιλάνθρωπων, στο Βασιλικό και στο Μύτικα, από κάποιες γυναίκες οι οποίες εκμεταλλεύονται το όνομα του Οργανισμού, για να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες.

Συγκεκριμένα, οι γυναίκες αυτές έχουν εμφανιστεί σε σπίτια και καταστήματα των προαναφερόμενων περιοχών, παριστάνοντας εκπρόσωπους του «Χαμόγελου» και ζητούσαν δωρεές, εκδίδοντας μάλιστα και σχετική απόδειξη.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και το αστυνομικό τμήμα Βασιλικού, ενώ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμιξή του στο συγκεκριμένο περιστατικό. Τονίζει δε στην ανακοίνωση, που εξέδωσε, ότι δεν βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε από πόρτα σε πόρτα για να κάνει έρανο και προσθέτει:

«Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, στα γραφεία ή στους χώρους του. Επισημαίνεται ότι για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη διάτρητη απόδειξη με το λογότυπο του οργανισμού.»

Για το λόγο αυτό και προς αποφυγή άλλων παρόμοιων περιστατικών «Το Χαμόγελο του Παιδιού»προσκαλεί οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να επικοινωνήσει άμεσα με τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, όσο και με το και με τον οργανισμό στα τηλέφωνα:

Χαλκίδα: Τηλ: 2221079788, Φαξ: 2221079198, Αβάντων 65 – 34100 Χαλκίδα, Τηλ: 2221050199, Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας – Μύτικας, 34100 Χαλκίδα

egnomi

Σχόλια