Ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων απών και από την ανάπτυξη του εθελοντισμού

Τόσο στον προεκλογικό του λόγο όσο και όταν παρουσίαζε το επιχειρησιακό πρόγραμμα για το νέο διευρυμένο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, ο κος Μπουροδήμος έχει αναφερθεί στη δημιουργία εθελοντικών ομάδων, με τις οποίες θα μπορούσε ο Δήμος να βοηθηθεί σε πάρα πολλούς τομείς.
Όμως παρόλα αυτά καμία κίνηση δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής από την πλευρά του αλλά και γενικότερα από την πλευρά της Δημοτικής Συμπολίτευσης προς την κατεύθυνση αυτή. Άλλοι Δήμοι και στο Νομό της Εύβοιας, όπως ο Δήμος Χαλκιδέων, έχουν δημιουργήσει εθελοντικές ομάδες και έχουν αρχίσει τις δράσεις τους για να βοηθήσουν τους εκάστοτε Δήμους τους.
Από τη μεριά του ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων παρ' όλες τις ανακοινώσεις και τις "φαμαφαρολογίες" του φαίνεται να μην προβαίνει σε καμία ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση και το μόνο που κάνει είναι "εκδούλευση" προς το κοινωνικό σύνολο. Φαίνεται ο σημερινός Δήμος να μην ενδιαφέρεται καθόλου για την ανάπτυξη αυτού του τόπου και να στηρίζεται ακόμη σε απαρχαιωμένες πολιτικές, όπως του ενός ανδρός αρχή.
Διαβάστε την συνέχεια στο messapianews

Σχόλια