Βραδιά Αλληλεγγύης για τον Γιώργο Σταύρου στους Καθενούς

Μουσική βραδιά με τη συμμετοχή συγκροτημάτων, τα οποία θα παίξουν έντεχνο, ροκ, λαϊκό, υπό την αιγίδα του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων και με πρωτοβουλία της προέδρου της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κας Γεωργίας Τζάθα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό στάδιο των Καθενών. Η τιμή εισόδου θα είναι 10 ευρώ και θα έχουν συμμετοχή και συγκροτήματα παραδοσιακών χορών του Δήμου μας. Για την διευκόλυνση όσων θέλουν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, την Κυριακή θα αναχωρήσουν δύο λεωφορεία στις 19;00 και 19:30 από την Κεντρική Πλατεία των Ψαχνών, με τιμή εισιτηρίου δύο ευρώ.

Μετά από την εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών "Η Έκφραση" με χορηγό επικοινωνίας το messapianews και μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Ηρακλή Ψαχνών με την Μικτή Ευβοίας και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν για τον ιερό σκοπό της αποκατάστασης της υγείας του Γιώργου Σταύρου, ακόμα μία εκδήλωση για τον ίδιο σκοπό πραγματοποιείται και όλοι μας πρέπει δείχνοντας την αλληλεγγύη μας και την υποστήριξή μας σε αυτό τον ιερό σκοπό, να βοηθήσουμε για την επίτευξή του.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι δυναμική πρωτοβουλία προκειμένου να ιεξαχθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση ανέλαβαν, όπως προαναφέραμε η κα Γεωργία Τζάθας Πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ, η πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Διρφύων-Μεασσαπίων κα Ανθούλα Λαφαζάνη, η δικηγόρος Καλή Κόκκινου και η κα Ευαγγελία Φωτίου.

Τα συγκροτήματα τα οποία θα λάβουν μέρος είναι τα εξής: η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών "η Έκφραση", οι Shady Street, τα ασυμβίβαστα κύματα μαζί με την Μαρία Σακκή, το συγκρότημα με τους Παναγιώτη Πριόνα, Απόστολο Ανδριόλα, Γιάννη Γκρινίαρη και Κρυσταλλία , οι Μουσικοί Συνοδοιπόροι ( Γιάννης Δούδαλης, Δημήτρης Καραχάλιος, Αλέξανδρος Χρυσαφόπουλος και Βαγγέλης Μαρκάκης). και η Ευτυχία. Επίσης θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από το Χορευτικό Σύλλογο Καθενών.

Σχόλια