Σήμερα η εκδήλωση Αλληλεγγύης για τον Γιώργο Σταύρου στους Καθενούς

Σήμερα και ώρα 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο των Καθενών θα πραγματοποιηθεί η Εκδήλωση Αλληλεγγύης για τον συνδημότη μας Γιώργο Σταύρου, ο οποίος πριν από ένα χρόνο περίπου είχε ένα ατύχημα το οποίο τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι. Όπως έχουμε σημειώσει και σε άλλες αναρτήσεις μας ο Γιώργος Σταύρου έχει πάρα πολλές ελπίδες να σταθεί στα πόδια του όπως πριν και για αυτό το λόγο χρειάζεται να μεταβεί στην Ρωσία ώστε να υποβληθεί σε εγχείρηση, η οποία θα τον κάνει να ξανά σταθεί όρθιος και αρτιμελής. Όμως για να μεταβεί στην Ρωσία το ποσό που θα χρειασθεί ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ και για αυτό το λόγο η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων του Δήμου και όχι μόνο τους οδήγησε να κάνουν αυτές τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό τους.
Μετά από την επιτυχημένη μουσική βραδιά που διοργάνωσε ο σύλλογος γυναικών "Η Έκφραση" στο Cafe-Cinema REX, όπου χορηγός επικοινωνίας ήταν και το messapianews, και μετά από τον φιλικό αγώνα του Ηρακλή Ψαχνών με την μικτή Ευβοίας, σήμερα ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων με υπεύθυνη την πρόεδρο της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κα Γεωργία Τζάθα διοργανώνει την βραδιά Αλληλεγγύης στο Κλειστό των Καθενών. Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών "Η Έκφραση", οι Shady Street, ο Πάνος Πριόνας μαζί με τον Γιάννη Γκρινιάρη, τον Αποστόλη Ανδριόλα και την Κρυσταλλία, ο Γιάννης Δουδαλης με τους Δημήτρη Καραχάλιο, Αλέξανδρο Χρυσαφόπουλο και Βαγγέλη Μαρκάκη και η Ευτυχία. Επίσης θα χορέψουν παραδοσιακού χορούς μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου των Καθενών και όχι μόνο.
Η τιμή της εισόδου είναι 10 ευρώ. Αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την διευκόλυνση της μετακίνησης από την πόλη των Ψαχνών θα αναχωρήσουν λεωφορεία ένα στις 19:00 και ένα στις 19:30 με εισιτήριο μεταφοράς δύο ευρώ.
messapianews

Σχόλια