Γίνε αγρότης με ένα κλικ!


Αν ονειρεύεστε να έχετε κάθε βδομάδα τα δικά σας φρεσκοκομμένα λαχανικά εποχής από το δικό σας περιβόλι, τώρα μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ. Στο ίντερνετ λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό μία νέα, καινοτόμος υπηρεσία που ονομάζεται «Γίνε Αγρότης» και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το δικό τους πραγματικό περιβόλι!
Εμπνευστής και δημιουργός του εγχειρήματος είναι ο Χαλκιδέος Δημήτρης ΤζώρτζηςΚουτσολιούτσος που ζει στην Αθήνα και γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι για τους κατοίκους των μεγάλων αστικών κέντρων να έχουν πρόσβαση σε φθηνά, αλλά κυρίως ποιοτικά και φρέσκα αγροτικά προϊόντα.
"Η ανάγκη για ποιοτικά αγροτικά προϊόντα των κατοίκων των πόλεων από τη μία και από την άλλη η δυσκολία των αγροτών στην επαρχία να πωλούν τα προϊόντα τους χωρίς μεσάζοντες μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε μία πλατφόρμα επικοινωνίας των δύο άκρων» λέει στο egnomi.gr ο Δημήτρης.
Το «Γίνε Αγρότης» φιλοδοξεί λοιπόν να φέρει σε επαφή αγρότες και καταναλωτές, χωρίς μεσάζοντες και με το μέγιστο δυνατό όφελος και για τις δύο πλευρές.
Πώς λειτουργεί
Ο καταναλωτής μέσα από την ιστοσελίδα www.gineagrotis.gr μπορεί να επιλέξει το χωράφι και τα προϊόντα που θέλει να καλλιεργήσει. Την καλλιέργεια θα αναλάβει για λογαριασμό του ένας νέος αγρότης για ένα ολόκληρο χρόνο με βάση τις αρχές της βιολογικής γεωργίας.
Η υπηρεσία είναι ετήσια και συνδρομητική. Ο καταναλωτής θα δηλώσει ποια λαχανικά επιθυμεί να καλλιεργηθούν, ο αγρότης θα τα σπείρει και όταν ξεκινήσει η συγκομιδή ο καταναλωτής θα παραλαμβάνει κάθε εβδομάδα στην πόρτα του φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα εποχής κατευθείαν από το χωράφι!
Η καλλιέργεια γίνεται χωρίς χημικά και πρόσθετα και πιστοποιείται από συγκεκριμένη εταιρεία ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων.
Δοκιμάστε το !
Πριν γίνει κανείς συνδρομητής μπορεί να περιηγηθεί online στην πλατφόρμα και να εξερευνήσει τις προσφερόμενες δυνατότητες της υπηρεσίας. Κάντε κλικ στο www.gineagrotis.gr, επιλέξτε τoαγρόκτημα που σας αρέσει, δώστε του ένα όνομα, δηλώστε μέσα από λίστα τα προϊόντα που θέλετε να σπείρετε και αμέσως θα δείτε τις εκτιμώμενες ποσότητες συγκομιδής, δηλαδή πόσα κιλά προϊόντος θα λάβετε κατά τη διάρκεια του έτους από το ΟΛΟδικό σας καλοκαιρινό και χειμερινό περιβόλι.
Είναι απλό, διασκεδαστικό, μοιάζει με Farmville, αλλά είναι πραγματικότητα.

Σχόλια

  1. agrotis.info - Αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα απευθείας από τους Έλληνες παραγωγούς.

    Πατάτα Α διαλογής, ποικιλία φάμπουλα εαρινής σοδειάς (Ιούνιος) 2012 από τη περιοχή Βουπρασία Ηλείας. Σακί 25 κιλών (Τεμάχιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου