Με επιτυχία η Εκδήλωση Αλληλεγγύης για το Γιώργο Σταύρου

Αναδημοσίευση από messapianews

Παραμονή της εορτής του Γιώργου Σταύρου πραγματοποιήθηκε Εκδήλωση Αλληλεγγύης στο Κλειστό Γυμναστήριο των Καθενών. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο Δήαρχος Διρφύων-Μεσσπαίων κος Μπουροδήμος, ο Αντιδήμαρχος κος Λαφαζάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Τσατσαρώνης, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Μίταλα-Τζεράνη Ευαγγελία, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κα Γραμματικόγιαννη Βούλα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κουλοχέρης Ανδρέας και Κατσίκα-Λαφαζάνη Ανθούλα, η πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κα Τζάθα Γιωργία, η οποία διορ΄γανωσε την εκδήλωση μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καθενών και ήταν και η παρουσιάστρια της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση άνοιξε με την χορωδία του Συλλόγου Γυναικών "Η Έκφραση" όπου τραγούδησαν τραγούδια με τα οποία ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους σε μια άλλη εποχή. Κατόπιν το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Καθενών χόρεψε με τα παραδοσιακές στολές, που έχει ο σύλλογος, παραδοσιακούς χορούς ενώ κατά την είσοδό τους οι χορευτές έδωσαν στον Γιώργο Σταύρου μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου και ακόμη ένα δώρο. Η κα Γιωργία Τζάθα μετά από το τέλος των χορών είπε στον Γιώργο ότι οι χορευτές θα χορέψουν και στο γάμο του και του ευχήθηκε να είναι υγιής και να χορέψει ένα τσάμικο, όπως χόρεψαν "οι τσολιάδες" του Συλλόγου.
Ακολούθησε το συγκρότημα Shady Street, όπου έπαιξαν ροκ κομμάτια και ανέβασαν την αδρεναλίνη των παρευρισκομένων, ενώ το πρόγραμμά του το συγκρότημα το έκλεισε με το τραγούδι "Times Crime" tvn Clairvoyant με guest εμφάνιση του Βαγγέλη Κεραμιδά (Clairvoyant). Συνέχισαν την μουσική οι Πάνος Πριόνας, Γιάννης Γκρινιάρης και Κρυσταλλία δίνοντας μια διαφορετική νότα σε όλη την βραδιά. Συνέχισε το συγκρότημα Homo Musicus από τους Καθενούς ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με τους Γιάννη Δούδαλη, Αλέξανδρο Χρυσαφόπουλο, Δημήτρη Καραχάλιο και Βαγγέλη Μαρκάκη.



































Σχόλια