Ισπανός καλλιτέχνης έφτιαξε το Χριστό"ψημένο"

Ο σεβασμός προς κάθε θρησκεία θεωρούμε ότι όχι μόνο θα πρέπει να υπάρχει ακόμη και από τους καλλιτέχνες αλλά να επιβάλλεται και στους καλλιτέχνες, κάτι το οποίο όμως δεν φαίνεται να ισχύει με τον Javier Krahe, από την Ισπανία, ο οποίος χρησιμοποιεί τον Ιησού Χριστό σε ταινία μαγειρικής με τίτλο "πως να μαγειρεύουν ον Ιησού Χριστό".

Στην συγκεκριμένη ταινία, ο εν λόγω καλλιτέχνης παρουσιάζει πως να αφαιρέσουν τα καρφιά από τ σταυρό, πως να βάλουν βούτυρο στα άκρα του και πως να τον βάλουν στο φούρνο να τον ψήσουν. Επίσης το αίσχος  του συγκεκριμένου καλλιτέχνη προχωράει ακόμη πιο πέρα όταν παρουσιάζει τον Ιησού να βγαίνει από το φούρνο μόνος του και να στέκεται δίπλα από τον υπερφυσικό δίσκο του.
Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης κατηγορείται για παραβίαση των θρησκευτικών συναισθημάτων και πάει σε δίκη από τον καθολικό δικηγορικό σύλλογο Tomaw Moro.
Η συγκεκριμένη υπόθεση θα πρέπει να καταδικαστεί απ' όλη την Καθολική Εκκλησία αλλά και από το σύνολο της Εκκλησίας και όχι μόνο, όπως ισχυρίζονται και δημοσιεύματα του εξωτερικού διότι σπιλώνει έτσι τον Ιησού Χριστό στον οποίο πιστεύουν δισεκατομμύρια άτομα.
http://rt.com/art-and-culture/news/artist-krahe-court-christ-oven-409/

Υ.Γ. Από την πλευρά μας πάντως είναι καταδικαστέα η συγκεκριμένη κίνηση του καλλιτέχνη και οποιαδήποτε άλλη κίνηση προσβάλλει θρησκείες και θεσμούς. 

Σχόλια