Διήμερες εκδηλώσεις από τον εκπολιτιστικό σύλλογο Μακρυμάλλης


ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στέφανος Μουτουσίδης
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Ωρίωνος 20 Χακλκίδα
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2221023364 – 6978115041
E MAIL: mns@hol.gr 




Δελτίο τύπου


Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μακρυμάλλης, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, διοργανώνει, στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου, εκδηλώσεις για το διήμερο 28 και 29 Ιουλίου. Συγκεκριμένα,


Το Σάββατο 28 Ιουλίου στις 8.30 το βράδυ ο δάσκαλος Σ.Π.Παπασηφάκης θα αφηγηθεί το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν: «Οι άγριοι κύκνοι», με μουσική επένδυση από τον ίδιο και προβολή πρωτότυπων διαφανειών που έχει σχεδιάσει ο Θανάσης Ζαούρης.


Την Κυριακή 29 Ιουλίου το βράδυ στις 8.30 θα προβληθεί η ταινία του Δημήτρη Σπύρου (σενάριο – σκηνοθεσία) «Ο Ψύλλος». Η ταινία, που έχει αποσπάσει έξι Α΄ Βραβεία σε διεθνή φεστιβάλ, πραγματεύεται τη ζωή ενός δωδεκάχρονου μαθητή σ’ ένα χωριό της ορεινής Ολυμπίας. «Ψύλλος» είναι ο τίτλος μας χειρόγραφης εφημεριδούλας που συντάσσει και εκδίδει ο μαθητής με χίλιες δυσκολίες αντιμετωπίζοντας την αδιαφορία (και τη χλεύη;) από τους συμμαθητές και τους συγχωριανούς του.


Παράλληλα με τις εκδηλώσεις αυτές Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Ιουλίου θα λειτουργεί και Έκθεση Βιβλίου από τις 8.00 μ.μ.- 11.00 μ.μ.. Στην έκθεση αυτή, πέρα από το παιδικό βιβλίο, θα βρείτε ελληνικό και ξένο μυθιστόρημα σύγχρονο και κλασικό.




ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ


-Η- -Ο-
πρόεδρος γραμματέας


Ελένη Λύρα Στέφανος Μουτουσίδης 


Αφίσα εκδήλωσης




Εικονογράφηση διαφ. παραμ. Θανάσης Ζαούρης

Σχόλια