Ολυμπιακοί: Ελπίδες πρόκρισης για τη Μιλλούση

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Βασιλική Μιλλούση στην πρώτη σειρά των προκριματικών της ενόργανης γυμναστικής.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σημείωσε την καλύτερη βαθμολογία της στη δοκό ισορροπίας, όπου απέσπασε βαθμολογία 14.366 και πλέον περιμένει τις επιδόσεις των υπόλοιπων γκρουπ για να επιβεβαιώσει την εισοδό της στην 8άδα.

Στους ασύμμετρους ζυγούς πήρε 13.425 (3η θέση στο γκρουπ της), στις ασκήσεις εδάφους με 12.933 (10η θέση) ενώ στο άλμα βαθμολογήθηκε με 12.800 (12η θέση).



Συνολικά συγκέντρωσε 53.524 βαθμούς και πλέον περιμένει να πραγματοποιηθούν οι υπόλοιπες τέσσερις προκριματικές σειρές.

Μετά το τέλος των προσπαθειών της η Βασιλική Μιλλούση δήλωσε:

«Πήγε πολύ καλά ο αγώνας, χωρίς λάθη και χωρίς πτώσεις. Κατ' αρχήν έγινε αυτό που ήθελα, ευχαριστήθηκα πάρα πολύ τον αγώνα, μπήκα μέσα και έζησα τα πάντα, νομίζω και για το λόγο αυτό βγήκε το θετικό αποτέλεσμα. Τώρα αναμένω, ήταν μόλις ο πρώτος όμιλος, το πρόγραμμα πήγε αρκετά καλά, αν και η βαθμολογία είναι λίγο χαμηλή», είπε η Ελληνίδα γυμνάστρια.

Στην ερώτηση αν μπορεί να ελπίζει βάσιμα στην πρόκριση, απαντά: «Είμαι υποχρεωμένη να αναμένω και τις άλλες κοπέλες να αγωνιστούν. Μέχρι στιγμής είμαι 3η στο σύνθετο (σ.σ. περνούν στον τελικό οι 24) με 53,524 βαθμούς, ενώ πήρα 14,366 βαθμούς στην δοκό ισορροπίας κι ελπίζω να είμαι και εδώ στον τελικό. Αυτή τη στιγμή στη δοκό είμαι πρώτη, αλλά υπάρχουν πολλές καλές αθλήτριες που θα αγωνιστούν στη συνέχεια. Περνούν οι οκτώ πρώτες, είναι δύσκολο να περάσω, αλλά αν οι βαθμολογίες εξακολουθήσουν να είναι χαμηλές, μπορώ να μπω στον τελικό της δοκού που είναι στις 7 Αυγούστου. Ο τελικός στο σύνθετο θα γίνει στις 2 Αυγούστου».
Το Βήμα

Σχόλια