Στην τελική ευθεία για το συρτάκι


Αύριο Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στο πανθεσσαλικό στάδιο η τελική πρόβα, για το μεγαλύτερο συρτάκι στον κόσμο στις 31 Αυγούστου το βράδυ που διοργανώνει η ΕΚΠΟΛ υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου, των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και των Δήμων, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας. Πρέπει να συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν εγγραφεί ή θέλουν να εγγραφούν, προκειμένου να πάρουν τις τελικές θέσεις που θα έχουν κατά την ημέρα της εκδήλωσης.
Ο Πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Κώστας Χαλέβας δήλωσε ότι θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι οι συμμετέχοντες δεν πληρώνουν καμία συμμετοχή και ότι δεν υπάρχει χρηματικό έπαθλο από την επιτροπή Γκίνες για κανέναν. Αυτό που θα αποκομίσουμε είναι η παγκόσμια προβολή και δημοσιότητα της Θεσσαλίας και της Ελλάδας γενικότερα. Όλοι συμβάλουν αφιλοκερδώς και θέλω να τους ευχαριστήσω για την υπομονή που έχουν υποδείξει μέχρι σήμερα. Ευελπιστούμε ότι τελικά θα ευαισθητοποιηθεί και το επιχειρηματικό επιμελητήριο και να συμβάλλει στην επιτυχία του εγχειρήματος για το καλό των επιχειρήσεων της περιοχής μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την εκδήλωση και ιδιαίτερα την Ελληνική ζυθοποιία Μύθος, τα καφέ Haagen Dazs, Pleasures, Drops και Pale τα καταστήματα Μπαλόνι Μπαλόνι, Sephora και Public, τις πιτσαρίες Casa  di pizza, Toronto και  Evelin, τα ξενοδοχεία Χenia, Park, Volos Palace, Κυψέλη και Φίλιππος, τα κρασιά Δήμητρα και Αποστολάκη, την ΕΨΑ, την ποτοεμπορική Βελεστίνου, τα νερά Δίρφυς και πηγή Ολύμπου, το οβελιστήριο «ο χοντρός» και το ΚΤΕΛ Μαγνησίας.


Πρόβα για το συρτάκι στον Αλμυρό
Τρίτη 28/8/12 στις 8 μ.μ. στο 3ο Δ.Σχ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 28/8/12 ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΜΥΡΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΡΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΦΩΤΗ ΣΚΑΜΑΓΚΟΥΛΗ

Σχόλια